Ποδόσφαιρο

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα! Πέθανε αφού έπιασε πέναλτι

Απίστευτη είδηση από την Αργεντινή. Ο νεαρός τερματοφύλακας, Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ “έσβησε” μετά από απόκρουση πέναλτι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10.07.2019) στο χωριό Reconquista, βόρεια της περιοχής του Σάντα Φε.

Ο νεαρός Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, αγωνίστηκε για την Union de Golondrina και πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού απέκρουσε την μπάλα με το στήθος σε εκτέλεση πέναλτι.

https://twitter.com/CaraotaDigital/status/1149538748532584448

Ο 17χρονος κατέρρευσε πανηγυρίζοντας και άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο (η μεταφορά του έγινε με φορτηγάκι οπαδού και όχι με νοσοκομειακό).

https://twitter.com/ADNQro/status/1149462126165184512

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα