Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Τρέλα” για Μαυροπάνο στη Σεβίλλη! Πρώτος στόχος ο Έλληνας της Άρσεναλ [pic]

“Τρέλα” για Μαυροπάνο στη Σεβίλλη! Πρώτος στόχος ο Έλληνας της Άρσεναλ [pic]
ΦΩΤΟ twitter

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος στην Άρσενα εξαιτίας και ενός τραυματισμού του, όμως στη Σεβίλλη φαίνεται ότι άπαντες εκτιμούν τα προσόντα του και “παλεύουν” για τη μετεγγραφή του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το ταλέντο του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου έπεισε ακόμη και τον Αρσέν Βενγκέρ να του προσφέρει ένα συμβόλαιο συνεργασίας με την Άρσεναλ, γεγονός που τον διατηρεί στο προσκήνιο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ενδεχόμενη μετεγγραφή του στη Σεβίλλη έχει ξεσηκώσει τα τοπικά μέσα, αλλά και τους οπαδούς της κορυφαίας ομάδας στην ιστορία του Europa League.

Οι Σεβιγιάνοι φαίνεται ότι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και έτσι ο Έλληνας αμυντικός έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε τοπική εφημερίδα, ενώ είναι πρώτο θέμα και στην ιστοσελίδας της, όπου αναφέρεται ότι γίνονται προσπάθειες έστω για τον δανεισμό του, καθώς έχουν συλλέξει θετικότατα στοιχεία για την περίπτωσή του, ίσως και από τον πρώην προπονητή τους, Ουνάι Εμερί.

Στο δημοσίευμα μάλιστα στο διαδίκτυο, υπάρχει και σχετική δημοσκόπηση με το 79% των φίλων της Σεβίλλη να είναι υπέρ της μετεγγραφής του πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα στην ομάδα τους.

Το πρωτοσέλιδο για τον Μαυροπάνο

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις