Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρελό “γλέντι” με Παπασταθόπουλο! Επώνυμο γλωσσοδέτης για τους οπαδούς της Άρσεναλ – videos

Σωκράτης Παπασταθόπουλος
ΦΩΤΟ twitter

Οι οπαδοί της Άρσεναλ τα έχουν βρει “σκούρα” με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αφού δυσκολεύονται απίστευτα να προφέρουν το επίθετό του. Ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας στο twitter μάλιστα, “ανέβασε” ένα σχετικό βίντεο, με “τρελό” γέλιο.

Κανείς οπαδός της Άρσεναλ δεν φαίνεται ικανός να προφέρει το επώνυμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, με την ίδια την ομάδα να τους… γλεντάει στο twitter, για την αδυναμία τους, προκαλώντας το γέλιο με σχετικό βίντεο.

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας έχει καταφέρει να αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία τόσα χρόνια στη Γερμανία και οι περισσότεροι φίλοι των “gunners” είναι ενθουσιασμένοι με τη μετεγγραφή του στην ομάδα, όχι όμως και με το… επίθετό του, το οποίο και αποτελεί μεγάλο γλωσσοδέτη για την πλειοψηφία των Άγγλων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο επίσημος λογαριασμός της Άρσεναλ στο twitter έβαλε σε σχετική δοκιμασία κάποιους από αυτούς, με τα αποτελέσματα να είναι… τραγικά, αλλά και ιδιαίτερα αστεία. Ο ίδιος ο Παπασταθόπουλος πάντως, έχει ήδη δώσει τη λύση στους οπαδούς της νέας του ομάδας.

Το video της Άρσεναλ

https://twitter.com/Arsenal/status/1014861126591541248

Η “λύση” του Παπασταθόπουλου

https://twitter.com/Arsenal/status/1013820723293499393

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις