Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Τρελός” Μπιέλσα! Παραδέχτηκε ότι έστειλε κατάσκοπο στην προπόνηση της Ντέρμπι

“Τρελός” Μπιέλσα! Παραδέχτηκε ότι έστειλε κατάσκοπο στην προπόνηση της Ντέρμπι

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα είναι ίσως ο πιο “τρελός” προπονητής στον κόσμο. Ο τεχνικός της Λιντς παραδέχτηκε ότι ο ίδιος έστειλε άνθρωπο να κατασκοπεύσει την τελευταία προπόνηση της Ντέρμπι πριν το ματς των δύο ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της Ντέρμπι πριν από το παιχνίδι με τη Λιντς, συνέβηκε ένα απίστευτο περιστατικό.

Ένας άγνωστος άνδρας παρακολούθησε με κιάλια την προπόνηση της ομάδας του Φρανκ Λάμπαρντ, με τον πρώην παίκτη της Τσέλσι να σταματάει το πρόγραμμα και τους ανθρώπους της Ντέρμπι να ειδοποιούν άμεσα τις αρχές.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, καθώς βρήκε πάνω του μία τανάλια (σ.σ. για να κόψει κάποιο φράκτη και να μπει στις εγκαταστάσεις) και μία αλλαξιά από ρούχα.

Αυτός ο άνδρας παρακολούθησε την προπόνηση της Ντέρμπι, έπειτα από εντολή του Μαρσέλο Μπιέλσα. Ο Αργεντινός τεχνικός της Λιντς παραδέχθηκε ότι ίδιος έστειλε τον “κατάσκοπο” για να δει την προπόνηση της αντίπαλης ομάδας πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε ότι αυτό το έχει κάνει κι άλλες φορές.

“Είμαι υπεύθυνος για το συμβάν. Δεν είναι θέμα εάν ήταν νόμιμο ή παράνομο. Μίλησα με τον Λαμπάρντ και μου είπε ότι δεν σέβομαι την ομάδα του. Έχω διαφορετική άποψη, αλλά το σημαντικό είναι τι νομίζει η Ντέρμπι κι ο Λαμπάρντ. Χρησιμοποιώ αυτήν την τακτική από τότε που ήμουν στην εθνική Αργεντινής για τα προκριματικά του Μουντιάλ”, υποστήριξε ο “τρελός” Μπιέλσα.

Για την ιστορία, η Λιντς επικράτησε της Ντέρμπι με 2-0 κι έκανε ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο της στην Premier League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις