Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

“Τρένο” η Άρσεναλ! Στον πάγκο ο Παπασταθόπουλος

“Τρένο” η Άρσεναλ! Στον πάγκο ο Παπασταθόπουλος
ΦΩΤΟ Reuters

Ασταμάτητη είναι τον τελευταίο μήνα η Άρσεναλ. Η ομάδα του Έμερι ξεπέρασε άνετα (1-5) και το εμπόδιο της Φούλαμ κι έφτασε τις 9 σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Το τρένο της Άρσεναλ δεν είχε στάση ούτε στο «Craven Cottage». Οι “κανονιέρηδες” συνέτριψαν εκτός έδρας τη Φούλαμ με 5-1 κι έφτασε τις εννέα σερί νίκες σ’ όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. έξι σερί νίκες έχει στην Premier League).

Οι γηπεδούχοι έβαλαν… ζόρια στην ομάδα του Έμερι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1, 29′ Λακαζέτ, 44′ Σίρλε). Στην επανάληψη, η Άρσεναλ έκανε… πάρτι, διαλύοντας τη Φούλαμ. Στο 49′ ο Λακαζέτ βρήκε και πάλι δίχτυα, ενώ στο 67′ ο Ράμσεϊ έκανε το 1-3 με όμορφο τακουνάκι.

Ο Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το 4-1 στο 79′ και στο 90+1’ ο Γκαμπονέζος ,ύστερα από ασίστ του Ράμσεϊ, διαμόρφωσε και το τελικό σκορ.

Στον πάγκο έμεινε από τον Έμερι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Η ομάδα του διεθνή Έλληνα αμυντικού έφτασε τους 18 βαθμούς και συγκατοικεί μαζί με την Τότεναμ στην 3η θέση, ούσα στο -1 από Λίβερπουλ και Σίτι που θα αναμετρηθούν στο Άνφιλντ, στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις