Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Τρένο” η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ! “Πάτησε” και την Άρσεναλ – video

“Τρένο” η Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ! “Πάτησε” και την Άρσεναλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Το “τρένο” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είχε στάση ούτε στο Έμιρεϊτς. Οι “κόκκινοι διάβολοι” επικράτησαν εκτός έδρας της Άρσεναλ με 3-1 και πήραν με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το 8/8 επί των ημερών του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στο τιμόνι της ομάδας έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Νορβηγού τεχνικού πέρασε σαν σίφουνας από το Έμιρεϊτς, επικρατώντας με 3-1 της Άρσεναλ και παίρνοντας την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 μέσα σε ένα τρίλεπτο με τους Σάντσες (31΄) και Λίνγκαρντ (33΄), αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ μείωσε στο 43΄ και ξανάκανε ντέρμπι το παιχνίδι. Τελικά τη μοίρα της συνάντησης «σφράγισε» ο Μαρσιάλ στο 82ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Τα γκολ της Γιουνάιτεντ

 

 

 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ, αλλά τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 21΄ από τον Μουστάφι, με το ματς στο 0-0. Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό κακό για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, αφού τραυματίστηκε και ο έτερος κεντρικός αμυντικός του, ο Λοράν Κοσιελνί!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Άρσεναλ: Τσεχ, Μάιτλαντ-Νάιλς, Σωκράτης (21’ λ.τρ Μουστάφι), Κονσιελνί (64’ λ.τρ Γκεντουζί), Κολάσινατς, Τορέιρα, Τζάκα, Ιβόμπι (64’ Οζίλ), Ράμσεϊ, Ομπαμεγιανγκ, Λακαζέτ 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Σο, Ερέρα, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (87’ Τζόουνς), Λούκακου (72’ Ράσφορντ), Σάντσες (72’ Μαρσιάλ) 

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις