Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Τριάρα” με το… καλημέρα η Ρεάλ! Γκολάρα ο Κρόος – video

“Τριάρα” με το… καλημέρα η Ρεάλ! Γκολάρα ο Κρόος – video
Reuters

Στα φιλικά προετοιμασίας… απογοήτευσε! Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως παρουσιάστηκε σοβαρή στην έδρα της Θέλτα, την οποία και νίκησε με 3-1, στην πρεμιέρα της La Liga. Αποβλήθηκε ο Μόντριτς στις αρχές της επανάληψης. Εκπληκτικό γκολ ο Κρόος.

Ιδανικό ξεκίνημα για την Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga. Η ομάδα του Ζιντάν νίκησε με 3-1 μέσα στην έδρα της Θέλτα και πλέον βρίσκεται στο +2 -με το ξεκίνημα- του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε με ιδανικό τρόπο στην αναμέτρηση, αφού μόλις στο 12′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπέιλ ξεκίνησε βασικός, ζάλισε τον αντίπαλο του, έβγαλε την μπαλιά και ο Μπενζεμά έκανε το 0-1.

Η Θέλτα έγινε πιο επιθετική στη συνέχεια και κατάφερε να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα στο 45+1′, τέρμα όπως που δεν κατοχυρώθηκε. Ο Μπράις Μπένεθ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με το VAR, αφού ο Άσπας -στην αρχή της φάσης- ήταν σε θέση οφσάιντ.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη Ρεάλ στην επανάληψη, αφού στο 56′ ο Λούκα Μόντριτς αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (η πρώτη απευθείας αποβολή στην καριέρα του Κροάτη). Δύο λεπτά αργότερα, ο Κουρτουά έβγαλε με δυσκολία την εξ επαφής κεφαλιά του Αραούχο.

https://twitter.com/SONTFootball/status/1162762884314624000

Παρά την πίεση που δέχθηκε, η Ρεάλ έφτασε στο 0-2. Ο Κρόος υποδέχεται την μπάλα εκτός περιοχής κι ελαφρώς αριστερά και με ένα απίθανο σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Το ματς έγειρε για τα… καλά υπέρ των Μαδριλένων, που έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 80′. Μαρσέλο, Ίσκο, Καζεμίρο έκρυψαν την μπάλα και αυτή έφτασε στον Βάθκεθ, που πλάσαρε ιδανικά για το 0-3. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον 18χρονο Λοσάδα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις