Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίποντη… ανάσα για τον Αστέρα! Σε δύσκολη θέση ο Πλατανιάς

Τρίποντη… ανάσα για τον Αστέρα! Σε δύσκολη θέση ο Πλατανιάς

Nίκη ανάσα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης στα Χανιά επί του Πλατανιά, με 3-0, για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Γκοντό στο 11΄, ο Πασαλίδης στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και ο Μανιάς στο 72΄ πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ανέβηκε στην 12η θέση και τέσσερις θέσεις πιο κάτω, με 6 σερί ήττες, βρίσκεται ο Πλατανιάς. Οι Αρκάδες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο 11ο λεπτό με τον Γκοντό. Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μουνάφο και με πλασέ νίκησε τον Αθανασιάδη (1-0).

Οι Γκοντό και Τόνσο στο 28΄ και 30΄ αντίστοιχα απέτυχαν να σκοράρουν, ενώ στο 40΄ ο Κοκκαλάς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Ιγκλέσιας κρατώντας «ζωντανούς» τους Χανιώτες στο ματς.

Σε νέα αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσε τη δυνατότητα στον αμαρκάριστο Πασαλίδη να πετύχει το 2-0 με κεφαλιά μετά το φάουλ του Τόνσο.

Το ματς… τελείωσε στο 72΄ με τον Μανιά, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, να ακουμπά τη μπάλα και με τη βοήθεια του Μπούντνικ να καταλήγει στα δίχτυα του Κοκκαλά (3-0).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Σκαρντοβέλι, Αγγελόπουλος (46΄ Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81΄ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (72΄ Γκρζέλτσακ), Ντικανόμα, Στάμου
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ Σίλβα, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82΄ Τσουκαλάς), Τόνσο (89΄ Σελίν), Γκοντό (69΄ Μανιάς), Τσιλιανίδης

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις