Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Τσίμπησε” τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Τρίπολης! Ισοπαλία με Παναιτωλικό

“Τσίμπησε” τον βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Τρίπολης! Ισοπαλία με Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν οι Παναιτωλικός κι Αστέρας Τρίπολης στο Αγρίνιο, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague. Οι Αρκάδες πήραν τον βαθμό στις καθυστερήσεις με γκολ του Καλτσά.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), με τους Αρκάδες να παίρνουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις με γκολ του Καλτσά, ύστερα από σέντρα του Δουβίκα.

Ο Παναιτωλικός είχε προηγηθεί στο 66′ με γκολ του Μοράρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με φάουλ από το… σπίτι του. Η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45+1′ λ.τρ. Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντες), Μανιάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις