Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Τσίμπησε” τον βαθμό στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος! Ισοπαλία με Παναιτωλικό

“Τσίμπησε” τον βαθμό στο Αγρίνιο ο Πανιώνιος! Ισοπαλία με Παναιτωλικό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό για την 18η αγωνιστική της Superleague. Ακίνδυνοι οι φιλοξενούμενοι, “έκλεψαν” τη νίκη από τους γηπεδούχους.

 Παναιτωλικός και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Αγρίνιο, για τη 18η αγωνιστική της Superleague. Οι “κυανέρυθροι” στάθηκαν τυχεροί, καθώς δεν άξιζαν το βαθμό της ισοπαλίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλο το παιχνίδι πραγματοποίησαν μόνο μια τελική φάση, αυτή στο γκολ του Λάμπρου στο 81′. Η ομάδα του Δέλλα που παραμένει αήττητη στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται ο Ελληνας τεχνικός στον πάγκο του Παναιτωλικού, είχε ανοίξει το σκορ με τον Μοράρ στο 25′.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάϊ, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μαρινάκης, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάζουρεκ (73′ Ρότσα), Ρόσα (84′ Κλέσιο, 89′ λ.τρ. Μπράβο), Ντίας, Μοράρ
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά (73′ Μακρύλλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65′ Λάμπρου), Ντουρμισάι

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις