Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

“Τσίμπησε” βαθμό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός!

“Τσίμπησε” βαθμό στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο ΠΑΣ Γιάννενα αναδέιχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Παναιτωλικό στους “Ζωσιμάδες”, για την 11η αγωνιστική της Superleague. Άδικη η ισοπαλία για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια (Κόντε 64′, Μαυροπάνος 76′) και τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Η ακίνδυνη επιθετικά ομάδα του Μάκη Χάβου, πάντως, κατάφερε να σκοράρει με το καταπληκτικό γκολ του Μοράρ (69′) στην επανάληψη και να αποφύγει την ήττα, ισοφαρίζοντας το γκολ του Σολτάνι στο 22′.

Οι Αγρινιώτες συμπλήρωσαν 5 ματς χωρίς νίκη (3 ήττες, 2 ισοπαλίες) και πλέον, μοιράζονται την προτελευταία θέση του πίνακα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (78΄ Κοζορώνης), Μπουκουβάλας, Μανθάτης, Σολτάνι
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Χαντάκιας (84΄ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης (59΄ Μαρκόφσκι), Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66΄ Μοράρ), Μάζουρεκ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις