Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσίπρας: “Ευχάριστα νέα για ΠΑΟΚ στην ομιλία μου το βράδυ” – video

Τσίπρας: “Ευχάριστα νέα για ΠΑΟΚ στην ομιλία μου το βράδυ” – video

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και.. προανήγγειλε ευχάριστα νέα για τον ΠΑΟΚ, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του συλλόγου στη ΔΕΘ.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το πρωί του Σαββάτου (08.09.2018) και -μεταξύ άλλων- επισκέφτηκε και το περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του “δικέφαλου του Βορρά” δώρισαν μία φανέλα της ομάδας στον πρωθυπουργό με το “Νο19” και μια τιμητική πλακέτα.

ΔΕΘ 2018: Στα χρώματα του ΠΑΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας! Του έδωσαν φανέλα με το όνομα του – video

Μιλώντας σε παρευρισκόμενους, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα στο Champions League: “Μας στεναχωρήσατε προχθές, περιμέναμε όλοι στην τηλεόραση να πανηγυρίσουμε την πρόκριση απέναντι στη Μπενφίκα, αλλά…” ανέφερε.

Μάλιστα, ανέφερε με… νόημα πως “έχει ομορφύνει ο ΠΑΟΚ”, σχολιάζοντας τις κοπέλες του περιπτέρου του συλλόγου!

Πάντως, λίγο πριν αποχωρήσει από το περίπτερο του “δικέφαλου του Βορρά”, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε πως στη βραδινή του ομιλία θα έχει ευχάριστα νέα για τους φίλους της ομάδας, τα οποία πιθανότατα θα αφορούν την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Όταν ένας φίλαθλος τον ρώτησε τι θα γίνει “με το γήπεδο και το πρωτάθλημα που μας υποσχέθηκες”, ο πρωθυπουργός απάντησε: “Δεν το ξαναλέω για το πρωτάθλημα, γιατί θα γκρινιάζουν. Για το γήπεδο, όλα θα γίνουν”.

ΠΗΓΗ video: thessnews.gr

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Κώστας Στάμου

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις