Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Βαγγέλης και Ειρήνη Μαρινάκη είπαν “αντίο” στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη!

Βαγγέλης και Ειρήνη Μαρινάκη είπαν “αντίο” στον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη!
Intime.gr

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η μητέρα του, Ειρήνη, θέλησαν να… αποχαιρετήσουν τον στενό φίλο της οικογένειας και επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη των Πειραιωτών, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Οι οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πλέον… φτωχότερη, αφού “έφυγε” τα ξημερώματα της Δευτέρας (09.03.2020) ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης υπηρέτησε επί πολλά χρόνια τον σύλλογο, στον οποίο αφιέρωσε πάνω από τη μισή ζωή του, παραμένοντας κοντά του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στο “στρατόπεδο” των Πειραιωτών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης -μαζί με τον πατέρα του- στο να αγαπήσει και να ταυτιστεί με τον Ολυμπιακό, ενώ στο μήνυμα που “πόσταρε” φιλοξενείται και δήλωση της μητέρας του, Ειρήνης.

Το ποστάρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Η οικογένεια του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον εμβληματικό επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη που επί δεκαετίες πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας. Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον πατέρα μου, Μιλτιάδη συνετέλεσαν τα μέγιστα στο να αγαπήσω και να ταυτιστώ με τα ερυθρόλευκα χρώματα και τα ιδεώδη του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο πόλο, στην κολύμβηση και στο βόλεϊ από μικρό παιδί. Η σκέψη μου είναι κοντά στους οικείους του, στους οποίους εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες».

Η μητέρα μου, Ειρήνη θέλησε και η ίδια να αποχαιρετήσει τον εκλιπόντα, λέγοντας:

«Ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης αποτέλεσε στενό φίλο της οικογένειάς μας. Θα τον θυμόμαστε με πολύ μεγάλη αγάπη. Λεωνίδα, καλό σου ταξίδι».

Από την πλευρά της, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον χαμό του επίτιμου πρόεδρου του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Ο εκλιπών, είναι κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του Ολυμπιακού αφού τον υπηρέτησε από όλα τα πόστα, αθλητικά και διοικητικά, ενώ μετά τη λαμπρή θητεία του (‪1991-2008) ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ήταν μέχρι και το θάνατό του ο επίτιμος πρόεδρος.

Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις