Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βαλμπουενά για το Sex Tape: “Δεν θα κλάψω! Ο κόσμος είναι σκληρός”

Βαλμπουενά για το Sex Tape: “Δεν θα κλάψω! Ο κόσμος είναι σκληρός”
ΦΩΤΟ intime

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε πρωταγωνιστήσει πριν λίγα χρόνια σε μία υπόθεση με ένα sex tape του, που έφερε κλυδωνισμούς και στην Εθνική Γαλλίας, με τον ίδιο να μιλά μετά από καιρό για αυτό στην Equipe.

Ένα απίστευτο σκάνδαλο είχε “ταλαιπωρήσει” την ποδοσφαιρική Γαλλία μερικά χρόνια πριν, με τον εξτρέμ του Ολυμπιακού (της Μαρσέιγ τότε) Ματιέ Βαλμπουενά και τον Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης, να βρίσκονται στο “στόχαστρο” και τον δεύτερο να χάνει μάλιστα τη θέση του από την Εθνική Ομάδα.

Η ιστορία βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, μέσα από τη συνέντευξη του παίκτη των Πειραιωτών στην Equipe της πατρίδας του, όπου μίλησε για πρώτη φορά από την Αθήνα, για τα συναισθήματά του από τότε.

Το απόσπασμα της συνέντευξης Βαλμπουενά

«Είναι άσχημο, διότι μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα, αλλά ο κόσμος θυμάται πάντα το αρνητικό. Όταν ακούν το όνομά μου δεν σκέφτονται τι ωραίο που είναι ότι στα 35 μου άρχισα ξανά από την αρχή. Δεν θα κλάψω για τη μοίρα μου. Από τη στιγμή που άρχισε αυτή η υπόθεση, είδα σε ποιους μπορώ να υπολογίζω, ποιοι άνθρωποι θα είναι πάντα στο πλευρό μου. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, δεν περίμενα βέβαια αυτή την ιστορία για να το μάθω. Ήταν μια απειλή στην καριέρα μου, κυρίως ψυχολογικά. Είμαι δυνατός και συνέχισα».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις