Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Βασιλειάδης: “Απόλυτα θωρακισμένο το γήπεδο του ΠΑΟΚ”

Βασιλειάδης: “Απόλυτα θωρακισμένο το γήπεδο του ΠΑΟΚ”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, επισήμανε ότι η τροπολογία για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, είναι άψογη νομοτεχνικά και έτσι δεν θα παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην πορεία των έργων.

Απόλυτα σίγουρος για την τροπολογία που ψηφίστηκε στη Βουλή και αφορά το γήπεδο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε στο Atlas Tv, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος μίλησε επίσης για τα χρέη του Ηρακλή, αλλά και τις φήμες περί νέου αθλητικού νόμου.

Οι δηλώσεις του Βασιλειάδη

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ: «Εξετάσαμε ενδελεχώς, όλα τα συναρμόδια υπουργεία, όσα έπρεπε για να καταλήξουμε σε μια λύση που θα ανοίγει τον δρόμο για να κατασκευάσει ο ΠΑΟΚ ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα αρμόζει στην ιστορία του. Είναι απόλυτα θωρακισμένη η τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή. Υπάρχουν διατάξεις, ιδιαίτερα αυτές που αφορούν στο υπουργείο Πολιτισμού, οι οποίες μας εξασφαλίζουν ώστε να μην βρούμε… άλλα πράγματα μπροστά μας στην πορεία.

Νομίζω ότι είναι μια άψογη νομοτεχνικά τροπολογία, που λύνει οριστικά το πρόβλημα και με την οποία η κυβέρνηση απέδειξε ότι είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια για την δημιουργία μεγάλων αθλητικών υποδομών. Διότι, αν και ξόδεψε πολλά λεφτά η χώρα για μεγάλες αθλητικές υποδομές… αθλητικές υποδομές δεν έχει».

Για τα χρέη που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για τον Ηρακλή. Είναι μια πονεμένη ιστορία ο Ηρακλής. Έχει βιώσει το σύνολο των αδικιών του ελληνικού συστήματος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Είναι περίπλοκα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η σημερινή διοίκηση, πάντως, είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις κι εμείς, στο βαθμό που μπορούμε, θα είμαστε δίπλα τους».

Για το νέο αθλητικό νόμο: «Δεν ισχύει ότι υπάρχει τέτοια πρόθεση από μέρους μου. Έχουμε ένα μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, τους προπονητές και τα γυμναστήρια, ενώ έχει μέσα και πολλές άλλες διατάξεις για τις ομοσπονδίες, ενώ αμέσως μετά θα κατατεθεί και ο μεγάλος αθλητικός νόμος που θα ρυθμίζει όλα τα υπόλοιπα θέματα που έχουν απομείνει. Θα χρειαστούν παρεμβάσεις και για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το συνδέω με το νόμο. Αυτά θα έρθουν με τροπολογίες, ή αν προλάβουμε θα τις ενσωματώσουμε στο νέο νομοσχέδιο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις