Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Βαθιά ανάσα για τον Πλατανιά! Νίκησε Λεβαδειακό κι έμεινε ζωντανός

Βαθιά ανάσα για τον Πλατανιά! Νίκησε Λεβαδειακό κι έμεινε ζωντανός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Πλατανιάς επικράτησε εντός έδρας του Λεβαδειακού με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Οι Κρητικοί πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα, παραμένοντας ζωντανοί στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Νίκη-οξυγόνο για τον Πλατανιά, ο οποίος νίκησε στα «Περιβόλια» τον Λεβαδειακό με 1-0, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Κρήτης, ουραγός της βαθμολογίας, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα με το γκολ του Φαβάρο στο 80ο λεπτό και ελπίζει πως θα καταφέρει να δώσει τη μάχη, με καλύτερες προϋποθέσεις, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στους 9 βαθμούς ανέβηκε ο Πλατανιάς, ο οποίος παραμένει, βέβαια, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους Κρητικούς, έπειτα από 12 αγωνιστικές. Η τελευταία νίκη τους ήταν αυτή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στις 23 Σεπτέμβρη.

 

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Χοσέ Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46′ Ντουάλα), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (79′ Ουές), Μάλσα, Ντικαμονά (46′ Στάμου) και Ενσικουλού.

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φάβαρο, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (82′ Σαβαντόγκο, Σουμπίνιο (71′ Ενιασέ), Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης και Γιουσούφ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις