Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

“Βαθιά” θλίψη και στον αθλητικό κόσμο! “Μηνύματα” συμπαράστασης στα θύματα της τραγωδίας

“Βαθιά” θλίψη και στον αθλητικό κόσμο! “Μηνύματα” συμπαράστασης στα θύματα της τραγωδίας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε πένθος βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, που στέρησαν τη ζωή σε πάνω από 50 ανθρώπους και ρήμαξαν σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα. Συνεχίζονται τα “μηνύματα” συμπαράστασης στα θύματα της τραγωδίας και από τον αθλητικό κόσμο.

Η Superleague, το σύνολο των ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πολλοί αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού, έχουν στείλει”μηνύματα” συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές που συγκλόνισαν τη χώρα.

Το “μήνυμα” της Superleague

“Οι σκέψεις όλων στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα, στους πυροσβέστες, τους εθελοντές, τους κατοίκους και τον καθέναν που πολεμά με κάθε μέσον τις καταστροφικές πυρκαγιές…”

Το “μήνυμα” της ΑΕΚ

“Σε αυτές τις στιγμές οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα… Ο πόνος σκεπάζει τα πάντα… Προσευχόμαστε για τους νεκρούς συμπολίτες μας… Η καρδιά μας χτυπάει για τους πληγέντες της ανείπωτης τραγωδίας… Η σκέψη μας είναι μαζί σας… Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε στο πλευρό σας! Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!”

Σε αυτές τις στιγμές οι λέξεις χάνουν κάθε νόημα…Ο πόνος σκεπάζει τα πάντα… Προσευχόμαστε για τους νεκρούς συμπολίτες…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Dienstag, 24. Juli 2018

Το “μήνυμα” του ΠΑΟΚ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φωτιές στην Αττική. Η οικογένεια του Δικεφάλου θα βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από την πύρινη λαίλαπα. Ας προσευχηθούμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο εφιάλτης!”

Το “μήνυμα” του Ολυμπιακού

“Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα κάνει τα πάντα για να ανακουφίσει τον πόνο και να απαλύνει τις πληγές. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων”.

Η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια ανείπωτη τραγωδία. Μέσα στο βαρύ πένθος στεκόμαστε δίπλα στους πληγέντες. Η οικογένεια του…

Gepostet von Olympiacos FC am Dienstag, 24. Juli 2018

Το “μήνυμα” της ΠΑΕ και του Α.Ο. Παναθηναϊκός

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό δεκάδων συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές στην Αττική», έγραψε η ΠΑΕ.

“Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές. Κουράγιο και δύναμη σε όλους”, ανέφερε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές. Κουράγιο και δύναμη σε όλους.

Gepostet von Panathinaikos am Dienstag, 24. Juli 2018

Το “μήνυμα” του Ατρομήτου

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος νιώθει την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στους ανθρώπους των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές σε περιοχές της Αττικής. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που περνούν δύσκολες στιγμές και είμαστε δίπλα τους προσευχόμενοι να μην υπάρξουν περισσότερες άσχημες ειδήσεις από τις πυρκαγιές”.

Το “μήνυμα” του Πανιωνίου

“Οι σκέψεις μας βρίσκονται στο πλάι των ανθρώπων που θρηνούν τις οικογένειες τους, σε εκείνους που αντίκρισαν τους κόπους μιας ζωής να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και στους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τις ομάδες διάσωσης που δρουν ακατάπαυστα στα σημεία των πυρκαγιών. Ας είναι αυτή η τελευταία δοκιμασία που θα περάσουμε ως έθνος”.

Οι σκέψεις μας βρίσκονται στο πλάι των ανθρώπων που θρηνούν τις οικογένειες τους, σε εκείνους που αντίκρισαν τους κόπους…

Gepostet von ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ / Panionios FC am Dienstag, 24. Juli 2018

Το “μήνυμα” του Λεβαδειακού

“Η ΠΑΕ Λεβαδειακός εκφράζει την βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον άδικο χαμό συνανθρώπων μας, που προκάλεσε το καταστροφικό έργο από τις πυρκαγιές. Ο Θεός ας αναπαύσει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν άδικα και να δώσει δύναμη στους συγγενείς τους. Απέραντη θλίψη για όλους μας”.

Gepostet von Levadiakos FC / ΠΑΕ Λεβαδειακός am Dienstag, 24. Juli 2018

Το “μήνυμα” της ΠΑΕ ΑΕΛ

Gepostet von AELFC / ΠΑΕ ΑΕΛ am Dienstag, 24. Juli 2018

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις