Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βέλεθ: “Θέλω να παραμείνω στον Άρη! Περιμένω μία πιο… επίσημη πρόταση”

Βέλεθ: “Θέλω να παραμείνω στον Άρη! Περιμένω μία πιο… επίσημη πρόταση”
ΦΩΤΟ intime

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε για την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη και το γεγονός ότι περιμένει μια πιο επίσημη συνάντηση με τους ιθύνοντες της ομάδας για να ξεκαθαρίσει αυτή η προοπτική ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος τόνισε ότι η ομάδα έχει ανακτήσει πλέον την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της.

Οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ στη Nova

Για τη νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης: «Επανακτήσαμε την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, ήταν πάρα πολύ σημαντικοί οι τρεις πόντοι που πήραμε με τη νίκη στην Ξάνθη. Τώρα, το σημαντικότερο είναι να συνεχίσουμε έτσι για να κερδίσουμε και τα επόμενα ματς».

Για το πρώτο διάστημα συνεργασίας με τον νέο προπονητή και το παιχνίδι στα Πηγάδια: «Αυτό που μας ζήτησε αρχικά ο προπονητής ήταν να παίζουμε απλά, αποτελεσματικά και το κυριότερο όλων να έχουμε κοντά τις γραμμές, να είμαστε ομοιογενείς ως σύνολο γιατί είχαμε δεχτεί πολλά εύκολα γκολ και αυτό ήταν θέμα -και- αστοχίας στην ομαδική αμυντική λειτουργία. Οπότε παίζοντας απλά και εκμεταλλευόμενοι και την ποιότητα που έχουμε πήραμε το ματς.

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ομαδικά και παίρνοντας αυτή τη σπουδαία νίκη στην Ξάνθη μας βοήθησε ιδιαίτερα να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και την αυτοεκτίμησή μας. Όλοι αισθάνονται χρήσιμοι. Δεν είναι θέμα απόδοσης του ενός αλλά του συνόλου και της αλληλεγγύης που υπάρχει μέσα στην ομάδα».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό: “Ολες οι ομάδες για τους δικούς τους λόγους χρειάζονται τους βαθμούς. Ο Παναιτωλικός θέλει να φύγει από τη χαμηλή ζώνη, εμείς για να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί ο στόχος μας είναι να είμαστε στους πέντε πρώτους της βαθμολογίας. Είναι στο χέρι μας αν παίξουμε με την ίδια ένταση, την ίδια επιθετικότητα αλλά και έχοντας κοντά τις γραμμές χωρίς να δίνουμε χώρους και εύκολες ευκαιρίες στους αντιπάλους, παίζουμε στην έδρα μας και με την ποιοτική υπεροχή που έχουμε να πάρουμε αυτό το ματς”.

Για τις συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τον Άρη: “Εγώ ήδη από την περασμένη σεζόν είχα εκδηλωθεί ξεκάθαρα ότι θα ήθελα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Άρη, να ανανεώσω το συμβόλαιο με την ομάδα. Οπωσδήποτε είναι πολύ σημαντικό που και οι δύο πλευρές έχουν θετική διάθεση και υπάρχει προδιάθεση συμφωνίας, ωστόσο επειδή πρόκειται για το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε ότι όχι μόνο σαν άθλημα αλλά και σαν μπίζνες έχει πάντα τον αστάθμητο παράγοντα, όλα περνούνε από το να γίνουνε οι απαραίτητες διαδικασίες και να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι μια πολύ καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές.

Οι ενδείξεις είναι καλές, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις ανεπίσημες. Πάντοτε περιμένουμε να ολοκληρωθεί κάτι για να είμαστε ξεκάθαροι. Αυτό που αυτή τη στιγμή χρειάζεται, είναι να γίνει μια -ας το πούμε- πιο επίσημη, μια πιο ολοκληρωτική συνάντηση και με τους εκπροσώπους μου και με μένα για να δώσουμε μορφή σε αυτή την κοινή βούληση και να βρούμε μια καλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές για να προχωρήσει το θέμα”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις