Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Βέλγιο – Ναϊνγκολάν: Έμεινε εκτός Μουντιάλ 2018 και μετά… αποσύρθηκε!

Ναϊνγκολάν - Βέλγιο
instagram.com/radjanainggolan.4

Την απόσυρση του από την εθνική ομάδα του Βελγίου ανακοίνωσε ο Ρατζά Ναϊνγκολάν, λίγη ώρα αφού έγινε γνωστό πως τέθηκε εκτός αποστολής των “κόκκινων διαβόλων” για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ανακοίνωσε την προεπιλογή του Βελγίου για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Από τα 28 ονόματα που ανακοίνωσε ο Ισπανός τεχνικός, τα πέντε θα κοπούν ενόψει της τελικής διαμόρφωσης της αποστολής του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μεταξύ των επιλογών του Μαρτίνεθ -που πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους “κόκκινους διαβόλους”- δεν βρίσκονται οι Κέβιν Μιραλάς και Ράτζα Ναϊνγκολάν (ο πρώτος για την αγωνιστική του εικόνα και ο δεύτερος για πειθαρχικούς λόγους).

Λίγη ώρα μετά, ο 30χρονος μέσος της Ρόμα ανακοίνωσε την απόσυρση του από την εθνική ομάδα του Βελγίου, αναφέροντας: “Έκανα πάντα κάτι που θα μπορούσα να αντιπροσωπεύσω τη χώρα μου Όντας ο εαυτός σου μπορεί να ενοχλεί … Από σήμερα θα είμαι ο πρώτος οπαδός …”

https://www.instagram.com/p/BjCY-PzBe0f/?hl=en&taken-by=radjanainggolan.4

Η τελική 23άδα θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουνίου. Το Βέλγιο συμμετέχει στον ίδιο όμιλο μαζί με Αγγλία, Παναμά και Τυνησία. Αναλυτικά η προεπιλογή της εθνικής Βελγίου

Οι “εκλεκτοί” του Μαρτίνεθ

Αλντερβάιρελντ, Μπατσουαγί, Μπεντέκε, Μπογιάτα, Καράσκο, Καστέελς, Τσαντλί, Σιμάν, Κουρτουά, Ντε Μπρόινε, Ντεμπελέ, Ντεντόνκερ, Φελαϊνί, Εντέν Αζάρ, Θόργκαν Αζάρ, Γιανουζάι, Καμπασέλε, Κομπανί, Τζόρνταν Λουκάκου, Ρομέλου Λουκάκου, Μέρτενς, Μενιέ, Μινιολέ, Σελς, Τίλεμανς, Βερμάλεν, Βερτόνχεν και Βίτσελ.

https://twitter.com/BelRedDevils/status/998504300249829376

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις