Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Ο Ντέλετιτς τον «σπρώχνει» στα πλέι οφ

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης: Ο Ντέλετιτς τον «σπρώχνει» στα πλέι οφ
Intime

Ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από την έδρα του Βόλου με το τέρμα του… δανεικού, Ντέλετιτς (1-0) εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ξάνθης και ανέβηκε στην 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ (ο ΟΦΗ υποδέχεται τη Δευτέρα τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να δίνουν την… ίδια «μάχη»).

Μεγάλη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να μπει στην 6αδα των πλέι οφ, πήρε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν εκτός έδρας που Βόλου με 1-0 και ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (29 βαθμούς, όσους και η Ξάνθη), αλλά με παιχνίδι περισσότερο από ΟΦΗ και Ατρόμητο, που παίζουν τη Δευτέρα στο Ηράκλειο. 

Το πρώτο μισάωρο του αγώνα στο Βόλο καλύτερα… να μην είχε γίνει, αφού δεν είχαμε ούτε υποψία φάσης στις δύο εστίες. Στο τελευταίο τέταρτο όμως ο Αστέρας Τρίπολης ανέβασε «στροφές», στο 35’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κρέσπι έπιασε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Τσίκα έσωσε με προβολή την εστία της ομάδας του.

Ο Αστέρας Τρίπολης συνέχισε και στην επανάληψη να πλησιάζει απειλητικά την περιοχή του Βόλου, αφού η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων εμφάνισε σημαντικά προβλήματα. Οι Αρκάδες «φώναξαν» για πέναλτι στο 70’ για τράβηγμα του Τσίκα στον Μπαράλες, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Το γκολ που έψαχνε ο Αστέρας Τρίπολης ήρθε τελικά στο 85’. Ο Ντέλετιτς σούταρε μέσα στην περιοχή με την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του Γκαραβέλη για το τελικό 1-0.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις