Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Βόλος – Ατρόμητος: Μια… τρελή ανατροπή με γκολάρες!

Βόλος – Ατρόμητος: Μια… τρελή ανατροπή με γκολάρες!
Intime

Βρέθηκε με τη… πλάτη στον τοίχο, μετά από τα δύο πανέμορφα γκολ του Τόρες. Ο Ατρόμητος όμως ήταν εκπληκτικός στη συνέχεια, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο και έφτασε σε ένα πολύ δύσκολο “διπλό” (3-2) επί του Βόλου.

Μεγάλο “διπλό” για τον Ατρόμητο στην έδρα του Βόλου. Η ομάδα της Μαγνησίας έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, προηγήθηκε με δύο γκολάρες του Τόρες, αλλά οι Περιστεριώτες έδειξαν… χαρακτήρα κι έφτασαν στο “τρίποντο” (3-2).

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 7′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Τόρες πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, έκανε το “χαμηλό” σουτ, ο Μανδάς -παρά το γεγονός ότι ακούμπησε την μπάλα-, δεν μπόρεσε να διώξει κι έτσι είχαμε το 1-0.

Ο Ατρόμητος ήταν πιο κινητικός αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο πέρα από κάποια μακρινά σουτ. Το ματς είχε κακή εικόνα μέχρι το 36′, όταν και είχαμε ένα… μαγικό 2-0. Ο Τόρες έκανε μια κούρσα 40 μέτρον, κανένας από τους παίκτες του Ατρομήτου δεν πήγε έστω να τον “τζαρτζάρει” και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος κατάφερε να μειώσει σε 2-1, με ένα πανέμορφο τέρμα του Ανδρούτσου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε μια πολύ όμορφη ενέργεια λίγο μέσα της μεγάλης περιοχής, έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέρλη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Βόλο να δέχεται την ισοφάριση στο 45′. Ο Δημόπουλος πήγε… καροτσάκι τον Γούτα, σε μια εκτέλεση κόρνερ, τον γκρέμισε και το… VAR έδωσε το πέναλτι. Ο Μανούσος από τα 11 “βήματα” έφτιαξε το 2-2 του πρώτου 45λέπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε χαμηλό ρυθμό και αρκετές “μονομαχίες” μεταξύ των παικτών. Στην πρώτη φάση της επανάληψης όμως, ο Ατρόμητος έφτασε στην ανατροπή του σκορ! Ο Μανούσος έβγαλε την ψηλοκρεμαστή ασίστ, ο Γιακουμάκης κάλυψε σωστά την μπάλα με το σώμα του, δεν έπεσε και “εκτέλεσε” τον πορτιέρε του Βόλου για το 2-3. Οι Περιστεριώτες δεν δέχθηκαν ιδιαίτερη πίεση στη συνέχεια κι έφτασαν σε αυτό το δύσκολο “διπλό”.

.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις