Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Βόλος – Παναιτωλικός: Πήρε “ανάσα” και τον… βύθισε!

Βόλος
ΦΩΤΟ intime

Ο Βόλος νίκησε με ανατροπή τον Παναιτωλικό με το εντυπωσιακό 3-2 και πήρε μεγάλη βαθμολογική “ανάσα”, αφήνοντας τους Αγρινιώτες χωρίς νίκη για 10η αγωνιστική στη Superleague.

Μετά από ένα σερί 5 ηττών ο Βόλος κατάφερε να επιστρέψει στα “τρίποντα”, επικρατώντας με ανατροπή του Παναιτωλικού με 3-2, σε ματς για τη 10η αγωνιστική της Superleague. Η νίκη αυτή ανέβασε την ομάδα του Χουάν Φεράντο στους 12 βαθμούς και.. κράτησε τους Αγρινιώτες στους 3 β. Και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο Παναιτωλικός μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να φτάσει στην πρώτη του νίκη στη Superleague και στο 7′ ζήτησε πέναλτι (σε γύρισμα του Ντίας, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Τσίκα ο οποίος έπεφτε για τάκλιν). Ο Βόλος βρέθηκε σε θέση άμυνας, δεχόμενος μεγάλη πίεση στα καρέ του, αλλά στο 13′ άγγιξε το 1-0. Τόρες έβγαλε τον Ζοάο σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Γιαννακόπουλος έδιωξε τον κίνδυνο. Το ματς κράτησε ένα γρήγορο ρυθμό, με τον Παναιτωλικό να ανοίγει τελικά το σκορ στο 39′. Σε αντεπίθεση της ομάδας του Αγρινίου ο Ταχάρ έκανε το “άνοιγμα” στα δεξιά και ο Σανιά με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Μελίσσα για το 0-1 του πρώτου μέρους.

Ο Βόλος μπήκε με επιθετική διάθεση στην επανάληψη, θέλοντας να… επιστρέψει στο ματς και στο 55′ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα (1-1) με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Μουνίθ (3ο του γκολ στο πρωτάθλημα). Ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία του ματς, αλλά στο 61΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον Μελίσσα, που έδιωξε τα δύο δύσκολα σουτ που πήγαν στην εστία του.

Στο 64′ όμως άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς, αφού ο Σιέστεντ “κατεδάφισε” τον Ζοάο, πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους Αγρινιώτες με δέκα παίκτες. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και η ανατροπή των γηπεδούχων! Ο Μουνίθ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έμεινε “ζωντανή” στην περιοχή των φιλοξενούμενων και ο Μάντζης έκανε -με δεύτερη προσπάθεια- το 2-1.

Το ματς όμως “έκρυβε” μεγάλες συγκινήσεις. Ένα λεπτό μετά το γκολ που δέχθηκε ο Παναιτωλικός έκανε το 2-2. Ο Αριγίμπι έκανε την ενέργεια από τα αριστερά, έκανε την ντρίπλα και το σουτ, η μπάλα βρήκε κάπου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Βόλος όμως δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μια ακόμα νίκη και τα κατάφερε στο 78′. Ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ ο Γιαννακόπουλος δεν απομάκρυνε σωστά τη μπάλα με τον Ζοάο να παίρνει την κεφαλιά με κατεύθυνση προς την εστία και τον επερχόμενο Γέντρισεκ -με κεφαλιά ψαράκι- να… σιγουρεύει το τελικό 3-2.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις