Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Βόμβα” από τη Γρανάδα! “Βούλιαξε” τη Μπαρτσελόνα του Μέσι – videos

“Βόμβα” από τη Γρανάδα! “Βούλιαξε” τη Μπαρτσελόνα του Μέσι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Παρά τη συμμετοχή και του Λέο Μέσι στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα γνώρισε “καθαρή” ήττα με 2-0 από τη Γρανάδα, η οποία την προσπέρασε μάλιστα στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Γκέλα και για την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε η Γρανάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα του Λέο Μέσι, που της επέτρεψε να “πιάσει” τη Σεβίλλη στους 10 βαθμούς, με ένα ματς περισσότερο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την ομάδα του να μην έχει “απάντηση” στο γρήγορο γκολ του Αζίζ (2′), ούτε μετά την είσοδο του Αργεντινού σούπερ στα στο ματς και μάλιστα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με πέναλτι του Βαντίγιο στο 66′, για το τελικό 2-0.

Οι “μπλαουγκράνα” έμειναν έτσι κι άλλο πίσω στη βαθμολογία, έχοντας πια μόλις 7 βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, όντας σε… κρίση στην Ισπανία.

Νωρίτερα, γκέλα και για την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη Θέλτα στην έδρα της και έμεινε στο 0-0, που πλέον δίνει την ευκαιρία στη Σεβίλλη να βρεθεί ξανά μόνη πρώτη στη βαθμολογία, αυξάνοντας τη διαφορά από τους διώκτες της.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις