Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

“Βόμβα” ντόπινγκ για Ράμος! “Απέτυχε σε τεστ μετά τον τελικό του Champions League”

“Βόμβα” ντόπινγκ για Ράμος! “Απέτυχε σε τεστ μετά τον τελικό του Champions League”
ΦΩΤΟ Reuters

Μία νέα είδηση από τα Football Leaks, που φέρνει στο “φως” το γερμανικό Der Spiegel, θέλει τον Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει αποφύγει δύο φορές την τιμωρία από έλεγχο ντόπινγκ, μία στην Ισπανία και μία στο Champions League.

Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο Σέρχιο Ράμος, γλιτώνοντας την τελευταία στιγμή την τιμωρία από την UEFA, λόγω… αμφιβολιών και κάποιων “κόλπων” από τους γιατρούς του.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία dexamethasone μετά τον τελικό του Champions League με τη Γιουβέντους το 2017, με τους γιατρούς του να έχουν δηλώσει την ουσία betamethasone στη θεραπεία του και την UEFA να τις δέχεται ως παρόμοιες θεραπευτικές αγωγές.

Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με το Der Spiegel και τα Football Leaks, ο Ισπανός αμυντικός έκανε ένα ακόμη… φάουλ έναντι των ελέγχων ντόπινγκ, μετά το ματς με τη Μάλαγα στην περσινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, όταν και μπήκε για μπάνιο πριν δώσει το δείγμα, γεγονός που απαγορεύεται από τους κανονισμούς. Η υπόθεση όμως φέρεται να μπήκε γρήγορα στο αρχείο, χωρίς περαιτέρω εξερεύνηση των λεπτομερειών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις