Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Βουλγαρία: Καταδίκασε μετά την κατακραυγή! “Οφείλω ν’ απολογηθώ στους Άγγλους”

Βουλγαρία: Καταδίκασε μετά την κατακραυγή! “Οφείλω ν’ απολογηθώ στους Άγγλους”
Reuters

Πήγε να βγάλει όλο τον πλανήτη… τρελό, λέγοντας πως δεν άκουσε ρατσιστικά συνθήματα στο Βουλγαρία – Αγγλία. Μετά την κατακραυγή που υπήρξε αλλά και την έκταση που πήρε το θέμα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, “είδε το φως” και ζήτησε συγγνώμη από τους Βρετανούς!

Αν και αρχικά το… έπαιξε τρελός, λέγοντας πως δεν άκουσε ρατσιστικά συνθήματα κατά κάποιων παικτών της Αγγλίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, φαίνεται πως είδε ξαφνικά την αλήθεια και καταδίκασε όσα έγιναν στο ματς των προκριματικών του Euro 2020.

«Lauta Army»: Οι χούλιγκανς που… χτύπησαν στο Βουλγαρία – Αγγλία! Ξύλο, νεοναζί και… fight club

Μετά την κριτική που δέχθηκε από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, την αποπομπή του προέδρου της ομοσπονδίας, Μπόρισλαβ Μιχαϊλοφ, και την πειθαρχική έρευνα της UEFA, ο Βούλγαρος τεχνικός έσπευσε να απολογηθεί…

Καταδικάζω κάθε μορφή ρατσισμού και οφείλω ν’ απολογηθώ στους Αγγλους για τη συμπεριφορά κάποιων οπαδών μας. Οφείλω να είμαι ξεκάθαρος: Ως προπονητής της εθνικής Βουλγαρίας θλίβομαι για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και αυτές οι συμπεριφορές δεν έχουν καμιά σχέσεις με τις αξίες της χώρας μου” τόνισε ο Μπαλάκοφ.

Ο προπονητής της Βουλγαρίας, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ – ΦΩΤΟ: Reuters.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις