Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βράνιες: “Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, θα γυρίσω”

Βράνιες: “Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, θα γυρίσω”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ εξέφρασε ο Όγκνιεν Βράνιες. “Θέλω να γυρίσω και θα γυρίσω”, τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του ο Βόσνιος αμυντικός.

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε δηλώσεις στην ΕΡΑ Σπορ, υποστηρίζοντας ότι θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο Βόσνιος αμυντικός βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου “Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου” από το Νίκο Αγγελίδη που έγινε στις Βρυξέλλες και στο περιθώριο της μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρώην άσος της Ένωσης χαρακτήρισε ως την πρώτη του αγάπη την ΑΕΚ, την οποία και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.

“Είναι σαν την πρώτη κοπέλα η ΑΕΚ, αυτήν δηλαδή που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Έτσι και εγώ έχω την ΑΕΚ στην καρδιά μου, την αγάπησα αυτή και τους οπαδούς της και δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ…”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του δήλωσε: “Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ και θα γυρίσω. Δεν ξέρω αυτό εάν θα είναι άμεσα ή μετά από τρία χρόνια, αλλά κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην ΑΕΚ”.

Για τα επερχόμενα παιχνίδια της Βοσνίας με την Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Βόσνιος υποστήριξε: “Είναι μία δύσκολη κλήρωση και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι και οι δύο ιδιαίτερα ισχυρές. Ωστόσο. Θέλω πάντως να περάσει η Βοσνία, γιατί είναι η χώρα μου και η Εθνική μου ομάδα… Θα ήταν, όμως, καλύτερο να περάσουν και οι δύο…”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις