Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Winter is coming στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός

Η “θηλιά” σφίγγει! Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει… τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης στον Παναθηναϊκό και η ομάδα παίζει με τη “φωτιά”, αφού βρίσκεται χωρίς ρευστό σε μια κρίσιμη περίοδο.

Μπορεί ο κόσμος να έδειξε πως θα σταθεί δίπλα στην ομάδα αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά το ταμείο έχει… αράχνες αντί για χρήματα και οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ο Παναθηναϊκός τον στέλνουν στο “γκρεμό”.

Ο νέος πρόεδρος του “τριφυλλιού”, Βασίλης Κωνσταντίνου, προσπαθεί να έρθει σε επαφή με επιφανείς φίλους της ομάδας, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα, αλλά την ίδια στιγμή η.. πόρτα χτυπάει για οφειλόμενες δόσεις.

Ο Ταυλαρίδης και οι άλλοι…

Ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν εξοφλήθηκε και ο Παναθηναϊκός και κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών… μέχρι και με υποβιβασμό. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” πάντως θα προσπαθήσουν να έχουν νέα επικοινωνία με την πλευρά του, έτσι ώστε να μην καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για την εξόφληση του συνολικού ποσού.

Δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις των Εσιέν, Τοτσέ και Τελάντερ, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει άμεσος κίνδυνος από τους Στραματσόνι, Μπούρμπο, Σεϊταρίδη, Λέτο, Έκι Γκονζάλες και Μέστο.

Να θυμίσουμε πως μέχρι τέλος Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει πληρώσει τη δόση των ποδοσφαιριστών του ρόστερ (1.5 εκατ.) και να περιμένει να έρθει η μετεγγραφική περίοδος, έτσι ώστε να πουλήσει παίκτες και να εξοικονομήσει χρήματα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει τονίσει ότι η χρηματοδότηση της ομάδας θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις