Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Χαμός” για την αντικατάσταση του Μουρίνιο! Ο Κάρικ και τα πρώτα ονόματα

“Χαμός” για την αντικατάσταση του Μουρίνιο! Ο Κάρικ και τα πρώτα ονόματα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έριξε την πολυαναμενόμενη “βόμβα” με την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο και πλέον άπαντες αναζητούν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο της, με πολλά ονόματα να έχουν ήδη δει το “φως” της δημοσιότητας.

Παρά τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ένας από τους κορυφαίους συλλόγους στον κόσμο και ο πάγκος της είναι περιζήτητος, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της ελίτ.

Έτσι η αποχώρηση του Ζοζέ Μουρίνιο από την ομάδα, έχει φέρει ως υποψηφίους αντικαταστάτες του, σχεδόν όλους του κορυφαίους τεχνικούς, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή χωρίς δουλειά.

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1074973074150301697

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν και Αρσέν Βενγκέρ, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ο Λοράν Μπλαν είναι αυτή τη στιγμή, το πρώτο φαβορί για τον πάγκο των “κόκκινων διαβόλων”, με τις στοιχηματικές εταιρείες πάντως, να δίνουν πολύ ψηλά και τον νυν προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Προσωρινά πάντως, στον πάγκο της ομάδας θα βρεθεί ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μάντσεστεςρ Γιουνάιτεντ, Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις