Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Χαμός” με Γκριεζμάν στην Ατλέτικο! Το σύνθημα της γυναίκας του και ο 8χρονος οπαδός [vid, pic]

Αντονί Γκριεζμάν
ΦΩΤΟ twitter

Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν στην ομάδα τον Αντονί Γκριεζμάν και ένα σύνθημα της συζύγου του, έδωσε ελπίδα στο… όνειρό τους. Το συγκινητικό γράμμα που του έστειλε ένας 8χρονος οπαδός.

Ο Αντονί Γκριεζμάν φέρεται κοντά στην Μπαρτσελόνα, όμως οι φίλοι της Ατλέτικο δεν έχουν δεχτεί ακόμη την “ήττα” της αποχώρησής του από το Βιθέντε Καλντερόν. Το σύνθημα “μείνε” δονούσε την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Europa League, αναγκάζοντας ακόμη και τη σύζυγό του να το τραγουδήσει.

https://twitter.com/LaZonaMixta1/status/997608863326236672

Το γεγονός αύξησε τις ελπίδες των οπαδών για παραμονή και έτσι συνεχίζονται κατά συρροήν τα μηνύματα στον Γάλλο σούπερ σταρ, για να αλλάξει την απόφασή του. Μεταξύ αυτών μάλιστα και ένας 8χρονος φίλος της Ατλέτικο, που του έστειλε γράμμα παρακαλώντας τον να μείνει.

Το γράμμα του 8χρονου φίλου της Ατλέτικο

«Γεια σου, Γκριεζμάν,

Το όνομά μου είναι Γκάμπριελ και είμαι 8 χρονών και μένω στην Πάρλα. Από τότε που ήμουν παιδί είμαι οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης και μου αρέσει να παρακολουθώ παιχνίδια στην τηλεόραση ή στο “Μετροπολιτάνο”. Στην παρουσίαση του Ντιέγκο Κόστα υπέγραψες τη φανέλα μου και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος. Για το λόγο αυτό, αισθάνομαι πολύ λυπημένος όταν ακούω ότι ίσως πας στη Μπαρτσελόνα, γιατί πιστεύω ότι στην Ατλέτικο θα είσαι πολύ χαρούμενος και θα κερδίσουμε πολλούς τίτλους. Παρακαλώ, μείνε μαζί μας.

Σε αγαπάμε πολύ.

Αν θές, μπορείς να μου στείλεις ένα γράμμα.

Y.Γ. : Ξέρω ότι σου αρέσει το Fornite. Μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ. Μια μέρα μπορούμε να παίξουμε αν μπορούμε, επειδή εσύ παίζεις στον υπολογιστή και εγώ παίζω στο Play 4».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις