Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Χαμός” με πανό κατά της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη! “Μην παραχαράζετε την ιστορία…” [pics]

“Χαμός” με πανό κατά της ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη! “Μην παραχαράζετε την ιστορία…” [pics]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με το παιχνίδι να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για εξωαγωνιστικούς λόγους, αφού από την πλευρά των γηπεδούχων υπάρχουν μεγάλα παράπονα από τη διαιτησία και από την πλευρά της Ένωσης, για δύο πανό στις κερκίδες.

Έξαλλοι είναι στην ΑΕΚ με δύο πανό που αναρτήθηκαν στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης και εξέφρασαν την ενόχλησή τους, για το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν διέκοψε αμέσως το παιχνίδι, ώστε να κατεβούν από τη θέση τους.

Την ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες διαμαρτύρονται για το χέρι του Μάνταλου στο πρώτο γκολ του αγώνα, από την πλευρά των φιλοξενούμενων εστιάζουν στα όσα έγιναν στην εξέδρα.

Εκεί οι φίλοι των “κυανέρυθρων” τοποθέτησαν δύο πανό εναντίον της Ένωσης, με το ένα να γράφει “Αγαπημένη Εταιρεία Κυβερνήσεων. Χαρισμένα χρέη 301.972.692 ευρώ. Δραγουμάνε ποιος στα δίνει πιο καλά; Η Δεξιά ή η Αριστερά;” και το δεύτερο “Μην παραχαράζετε την ιστορία. Η Βερανζέρου δεν είναι Μικρά Ασία”, συνεχίζοντας έτσι την κόντρα των δύο ομάδων για τα προσφυγικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις