“Χαμός” στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον αρχηγό Σέρχιο Ράμος, ο οποίος και φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η “Βασίλισσα” αναμένεται να κάνει ολικό… λίφτινγκ το καλοκαίρι, για να “χτίσει” την ομάδα από την αρχή ο Ζινεντνίν Ζιντάν, αλλά ο Ισπανός κεντρικός αμυντικό συμπεριλαμβανόταν κανονικά στο πλάνο για την επόμενη σεζόν.
Η δική του επιθυμία όμως είναι να αποχωρήσει από την ομάδα, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν προσωπικές του επαφές με ξένους συλλόγους, ώστε να φύγει από τη Μαδρίτη. Όπως μετέφερε το ραδιόφωνο El Chiringuito πάντως, αμφότερες οι ομάδες του απάντησαν αρνητικά, οπότε το σήριαλ θα έχει πολλά… επεισόδια ακόμη.
📰 La noticia ha conmocionado al madridismo
🔥 El detonante de la decisión es la discusión que mantuvo con Florentino Pérez en el vestuario tras la eliminación de la Champions ante el Ajax https://t.co/T2nlEQEPl5— Diario AS (@diarioas) May 24, 2019