Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Χαμός” στην Ισπανία! Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα – Στην κορυφή η Σεβίλλη [video]

“Χαμός” στην Ισπανία! Νέα απώλεια για Μπαρτσελόνα – Στην κορυφή η Σεβίλλη [video]
ΦΩΤΟ twitter

Με την Μπαρτσελόνα να μην παίρνει τη νίκη ούτε κόντρα στη Βαλένθια στο “δύσβατο” Μεστάγια, η Σεβίλλη βρέθηκε μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Ισοφάρισε με γκολάρα ο Μέσι για τους “μπλαουγράνα”, στο 1-1 με τις “νυχτερίδες”.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μένει μένει ξανά στο μηδέν και να γνωρίζει ήττα-σοκ από την Αλαβές, η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να βρεθεί ολομόναχη στην κορυφή της La Liga, όμως παρά το τρομερό γκολ του Μέσι, έμεινε στο 1-1 με τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Οι “μπλαουγκράνα” έμειναν για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και πλέον “κατηφόρισαν” στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, αφού η Σεβίλλη συνέχισε να εντυπωσιάζει και πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή.

Στο ματς στη Βαλένθια, η ομάδα του Βαλβέρδε, είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό του ματς και θα μπορούσαν να δεχτούν και επιπλέον τέρματα σε μία… καταιγίδα των “νυχτερίδων” στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ο τραυματισμός του Γκουέδες στο 12′ όμως “έκοψε” το ρυθμό του αγώνα και ο Μέσι κατάφερε να απαντήσει νωρίς για τη Μπαρτσελόνα, με ένα φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού.

https://www.youtube.com/watch?v=uPgbrXp3vDE

Το 1-1 όμως έμεινε τελικά μέχρι τέλους, “υπογράφοντας” μία ακόμη απώλεια βαθμών για τους Καταναλούς στο πρωτάθλημα, η οποία και τους έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από την πρωτοπόρο πλέον Σεβίλλη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις