Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Χάος”! Στο νοσοκομείο ball boy – Του πέταξαν κροτίδα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ [vid]

Ball boy
ΦΩΤΟ youtube

Απίστευτα πράγματα στο “Τσίρειο” στην αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ. Οπαδοί της δεύτερης ομάδας τραυμάτισαν με κροτίδα ball boy – Υπήρξε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και.. μάχες σώμα με σώμα.

Οι κάφροι κατάφεραν να καταστρέψουν έναν ακόμα ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και στιγματίστηκε από ένα περιστατικό που προκαλεί… φρίκη.

Στο 39′ του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν από την κερκίδα τους μια κροτίδα δίπλα σε ένα ball boy, το οποίο και τραυματίστηκε.

Ο διαιτητής του αγώνας διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο αγ΄βωνας πήγε να αρχίσει ξανά, μετά από διακοπή μισής ώρας. Με την εμφάνιση των ομάδων όμως στον αγωνιστικό χώρο και την επανέναρξη του, είχαμε “βροχή” από κροτίδες από την πλευρά της ΑΕΛ.

Λίγο μετά τη νέα διακοπή, οπαδοί και των δύο ομάδων κατέβηκαν απ’ τις εξέδρες και είχαμε συμπλοκές στο ταρτάν του σταδίου.

Ο διαιτητής πήρε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και το ματς ξεκίνησε ξανά μόνο όταν άδειασαν οι εξέδρες, μετά και από σχετικό αίτημα της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από το: kerkida.net

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις