Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο! Η αποστολή της Εθνικής για τη Σεβίλλη

Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για τη Σεββίλη, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τη Σαουδική Αραβία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να μην έχει τελικά στη διάθεσή του, πέραν του Κώστα Φορτούνη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει αύριο (15/05, 21:30) τη Σαουδική Αραβία, σε διεθνές φιλικό αγώνα στη Σεβίλλη και η εθνική ομάδα αναχώρησε για την Ισπανία, με απώλειες τον Κώστα Φορτούνη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, άφησαν τελικά τον παίκτη της ΑΕΚ εκτός αποστολής για το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Κώστας Φορτούνης.

Αντίθετα, οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Λημνιός και Ευθύμης Κουλούρης που είχαν λάβει ειδική άδεια από τον Μίχαελ Σκίμπε, ενσωματώθηκαν κανονικά στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σεβίλλη για τον αγώνα στο στο “Olympic Stadium La Cartuja”.

Η αποστολή για τη Σαουδική Αραβία

Γιαννιώτης, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρισβάνης, Λαμπρόπουλος, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Νικολάου, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μάνταλος, Πέλκας, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Λημνιός, Μανιάς και Κουλούρης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις