Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε αναβολή η υπόθεση προσφυγής κατά της ΑΕΚ

Χριστοδουλόπουλος: Πήρε αναβολή η υπόθεση προσφυγής κατά της ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Δεν εκδικάστηκε τελικά σήμερα (01.10.2018) η προσφυγή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατά της ΑΕΚ, από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Να θυμίσουμε πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κατέθεσε προσφυγή κατά της ΑΕΚ, αξιώνοντας 70.000 ευρώ από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Το συγκεκριμένο ποσό αφορά δεδουλευμένα και χρήματα για την εφορία από το συμβόλαιό του, με την Ένωση όμως να υποστηρίζει ότι έχει παρακρατηθεί λόγω προστίμου που είχε επιβληθεί στον νυν παίκτη του Ολυμπιακού.

Η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Βάλια Σαλιαρίδου, ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι υπάρχει άμεση σχέση με τη γνωστή υπόθεση των “κιτρινόμαυρων” με τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού, που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει (σ.σ. δικαιώθηκε πρωτόδικα ο ποδοσφαιριστής).

Η πλευρά του παίκτη συμφώνησε στην αναβολή, αναφέροντας όμως ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει καμία σχέση με την έφεση της ΑΕΚ και τονίζοντας ότι η Ένωση δεν πρέπει να ζητήσει νέα αναβολή. Η έδρα όρισε νέα ημερομηνία στις 5 Νοεμβρίου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις