Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

“Χρυσή Μπάλα” – Ρονάλντο: “Είμαι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου”

Ρονάλντο
@Cristiano

Δεν τον λες και… υπόδειγμα μετριοφροσύνης τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Ακόμα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα “υποκλινόταν” στον Πορτογάλο για τη δήλωση που έκανε στο περιοδικό “France Football”, για την κατάκτηση της “Χρυσής Μπάλας”.

Δεν υπάρχει κάποιος καλύτερος από εμένα. Κανείς δεν μπορεί να κάνει καλύτερα πράγματα από εμένα στο γήπεδο και πάντοτε βλέπω πράγματα τα οποία δεν μπορεί να δει κανείς όταν αγωνίζομαι. Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένος παίκτης από εμένα. Είμαι ο καλύτερος στην ιστορία, στα καλά και στα άσχημά μου” ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που ισοφάρισε τις πέντε κατακτήσεις “Χρυσής Μπάλας” του Λιονέλ Μέσι.

Όσο αφορά την… κόντρα του με τον Αργεντινό επιθετικό της Μπαρτσελόνα, ο Πορτογάλος ανέφερε: “Ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω να παίζω στο κορυφαίο επίπεδο για μερικά χρόνια ακόμα. Η μάχη με τον Μέσι συνεχίζεται. Και οι δυο κάνουμε το καλύτερο για τις ομάδες μας.

Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Αισθάνομαι καλά και θα δούμε πως θα πάει το μέλλον. Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ και θα μπορούσα να ολοκληρώσω εκεί την καριέρα μου”.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο δεν δίστασε να μιλήσει και για το μέλλον του: “Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ. Θα ήταν όμορφα να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ, έχω καθημερινά κίνητρο να συνεχίσω, ελπίζω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και τα χρόνια που ακολουθούν”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις