Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Χρυσώνει” Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ! Νέα αυξημένη πρόταση για να “κλείσει” τον παίκτη

“Χρυσώνει” Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ! Νέα αυξημένη πρόταση για να “κλείσει” τον παίκτη
ΦΩΤΟ twitter

Ο ΠΑΟΚ έχει στην κορυφή της μετεγγραφικής του λίστας τον Πόντους Βέρνμπλουμ και το αποδεικνύει με τη νέα αυξημένη πρότασή του στον Σουηδό κεντρικό μέσο, η οποία και εκτιμάται ότι “αγγίζει” το 1,5 εκατ. ευρώ.

Έτοιμος να “χρυσώσει” τον Πόντους Βέρνμπλουμ φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια να κάμψει τις αντιστάσεις του και να τον φέρει στην Τούμπα, ακόμη και δίνοντά του το υψηλότερο συμβόλαιο του ρόστερ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται να έχει αποφασίσει, ότι ο Σουηδός κεντρικός μέσος, με τις σχεδόν 200 συμμετοχές στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να ενισχύσει τον κεντρικό άξονα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και ετοιμάζεται να του προσφέρει ένα συμβόλαιο της τάξης του 1,5 εκατ. ευρώ για να τον ντύσει στα “ασπρόμαυρα”.

Ο Βέρνμπλουμ στα 31 του χρόνια αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του στη Μόσχα, παρά τη λατρεία των οπαδών της ΤΣΣΚΑ, αναζητώντας μία νέα πρόκληση και ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την προοπτική “κλέβοντας” την υπογραφή του, από τους υπόλοιπους διεκδικητές του παίκτη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις