Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μαρίνος! “Έκλεψε” τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μαρίνος! “Έκλεψε” τον παίκτη από τον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ instagram

Ο 18χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μαρίνος, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό κι ενώ λίγο καιρό νωρίτερα φερόταν “κλεισμένος” από τον Νίκο Νταμπίζα, στον Παναθηναϊκό.

Σε μία μετεγγραφή για το μέλλον προχώρησε ο Ολυμπιακός αφού κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 18χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, Γιώργου Μαρίνου, παρότι ο παίκτης βρισκόταν κοντά στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Οδυσσέα Ελύτη της Μυτιλήνης και στη συνέχεια μετεγγράφη στον Αστέρας Τρίπολης το 2016, σε ηλικία 16 ετών. Με την ομάδα κάτω των 17 ετών των Αρκάδων “μέτρησε” 11 γκολ και 7 ασίστ στην πρώτη σεζόν του, γεγονός που τράβηξε και τα “βλέμματα” των μεγάλων.

Τον προηγούμενο μήνα μάλιστα φάνηκε να μετακομίζει στο Κορωπί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, με τον αθλητικό Τύπο να κάνει λόγο για ολοκληρωμένη μετεγγραφή, κάτι που διαψεύστηκε στην πράξη. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στα social media, ο ατζέντης του, Άγγελος Βεΐζι, ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε τελικά στον Ολυμπιακό. Στην εν λόγω ανάρτηση πάντως υπάρχει και σχετικό μήνυμα, το οποίο γράφει “Το ποδόσφαιρο είναι απλώς μπίζνες. Στο τέλος της βραδιάς, όλοι παραμένουμε φίλοι”.

Η ανάρτηση για τον Μαρίνο στον Ολυμπιακό

https://www.instagram.com/p/BmS2qXuAUSj/?taken-by=aggelos_veizi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις