Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

“Υπόκλιση” στον Σωκράτη και την παρέα του! Στην 4άδα με 19 ματς αήττητη η Άρσεναλ – video

“Υπόκλιση” στον Σωκράτη και την παρέα του! Στην 4άδα με 19 ματς αήττητη η Άρσεναλ – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ και “σάρωσε” και την Τότεναμ με 4-2 στο ντέρμπι του Λονδίνου, για να βρεθεί στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος, βάζοντας “φωτιά” στη “μάχη” για το Champions League.

Παρότι βρέθηκε να χάνει από το… πουθενά με 1-2 από την Τότεναμ, η Άρσεναλ παρέμεινε εξαιρετική στο γήπεδο και με τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ να είναι για μία ακόμη αγωνιστική ασταμάτητοι στην επίθεση, “κυριάρχησε” απόλυτα στο ντέρμπι του Λονδίνου, επικρατώντας με το επιβλητικό 4-2 στο τέλος.

Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο Έμιρεϊτς, μόλις στο 10ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, τα “σπιρούνια” έκαναν την ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά, με τον Ντάιερ στο 30′ και τον Κέιν επίσης με πέναλτι στο 34′.

Οι “κανονιέρηδες” συνέχισαν να είναι καλύτεροι όμως στο γήπεδο και στο δεύτερο ημίχρονο ανταμείφθηκαν για αυτό, με τον πρώην στράικερ της Ντόρτμουντ να σκοράρει ξανά για το 2-2 στο 55′, με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή και να δίνει την ασίστ για το 3-2 στον Λακαζέτ στο 75′. το τελικό 4-2, διαμόρφωσε δύο λεπτά αργότερα ο Τορέιρα με κοντινό πλασέ.


Η ομάδα του Εμερί συνέχισε έτσι και το εκπληκτικό της σερί στο πρωτάθλημα, φθάνοντας τα 19 παιχνίδια χωρίς ήττα, γεγονός που την έφερε μέσα στην πρώτη 4άδα της Πρέμιερ Λιγκ, όντας πια βασική διεκδικήτρια για ένα από τα “εισιτήρια” του Champions League.

Οι συνθέσεις στο Άρσεναλ – Τότεναμ

Άρσεναλ: Λένο, Μουστάφι (71′ Γκεντουζί), Σωκράτης, Χόλντινγκ, Μπεγερίν, Τορέιρα, Τζάκα, Κολάσινατς, Μιχιταριάν (46′ Ράμσεϊ), Ιόμπι (46′ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ.

Τότεναμ: Λορίς, Ντέιβις (82′ Ρόουζ), Φόιτ, Βερτόγκεν, Οριέ, Ντάιερ, Έρικσεν, Σισοκό, Ντέλε Άλι (79′ Ουίνκς), Σον (79′ Λούκας), Κέιν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις