Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζήτησε συγγνώμη ο Φορτούνης! “Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό” – Συνάντηση με Μαρτίνς

Ζήτησε συγγνώμη ο Φορτούνης! “Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό” – Συνάντηση με Μαρτίνς

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του, λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή των “ερυθρολεύκων”. Τα… είπε για αρκετή ώρα με Μαρτίνς.

Έδειξε εκνευρισμό για τη μη συμμετοχή του στο ντέρμπι πρωταθλήματος στην Τούμπα και έμεινε εκτός αποστολής για τα ματς με Άρσεναλ και Παναιτωλικό. Ο Κώστας Φορτούνης θέλησε να… διορθώσει όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό με τη σημερινή (01.03.2020) του κίνηση.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απολογήθηκε ενώπιον όλης της ομάδας στην τελευταία προπόνηση, το πρωί της Κυριακής.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Ό,τι έγινε ήταν ένα λάθος. Ως αρχηγός, είτε παίζω είτε δεν παίζω, θέλω να κερδίζουμε παντού. Και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για ό,τι κάναμε με τον ΠΑΟΚ και την Άρσεναλ. Είμαι πολλά χρόνια εδώ. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάνω από πρόσωπα. Και αυτό αφορά πρώτο εμένα, ως αρχηγό.

Κανείς μας δεν είναι πάνω από την ομάδα. Με πρώτο εμένα. Θέλω να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να πάμε παρακάτω. Να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της ομάδας. Και πάλι ζητώ συγγνώμη», ήταν τα λόγια του Κώστα Φορτούνη. Οι συμπαίκτες του Έλληνα μεσοεπιθετικού από τη μεριά τους τον χειροκρότησαν για την κίνηση του.

Να σημειωθεί πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή. Οι δύο άνδρες τα είπαν λίγο αργότερα για αρκετή ώρα. Κάπως έτσι, φαίνεται πως λήγει το όποιο θέμα προέκυψε στον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις