Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πογιάτος: “Θέλουμε δουλειά! Οι βαθμοί χάνονται και δεν γυρίζουν πίσω”

Πογιάτος: “Θέλουμε δουλειά! Οι βαθμοί χάνονται και δεν γυρίζουν πίσω”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ντάνι Πογιάτος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε την τύχη ώστε να φτάσει στο γκολ, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την παραγωγή φάσεων τονίζοντας ωστόσο πως οι “πράσινοι” θέλουν ακόμα πολύ δουλειά.

Την πεποίθηση πως οι ευκαιρίες θα γίνουν γκολ στα επόμενα ματς εξέφρασε ο Ντάνι Πογιάτος, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Superleague. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του, τονίζοντας όμως πως οι βαθμοί χάνονται δεν γυρνάνε πίσω γι’αυτό και πρέπει να παρουσιαστεί καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Ντάνι Πογιάτος στην κάμερα της NOVA

“Είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά όχι την τύχη να τις κάνουμε γκολ. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά πρέπει να δούμε τι έφταιξε σήμερα, να το διορθώσουμε στις προπονήσεις και να παρουσιαστούμε καλύτεροι

Αυτά μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Θέλουμε δουλειά ακόμα. Ωστόσο, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι, αφού χάνονται βαθμοί κι αυτοί δεν γυρίζουν πίσω.

Και με τον ΠΑΟΚ και σήμερα είχαμε ευκαιρίες. Αυτό είναι το σημαντικό. Έχουμε καλούς επιθετικούς, και τον Καρλίτος και τον Μακέντα, και θα τις αξιοποιήσουν”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις