Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποινικές ρήτρες για τους αγώνες των play offs

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το δρόμο της δικαιοσύνης φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η NOVA σε περίπτωση που δεν τηρηθεί το πρόγραμμα των αγώνων των play offs. Όπως είναι γνωστό, την Πέμπτη 5 Μαΐου, το ΔΣ της Super League, αποφάσισε και ενέκρινε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων play offs και βάσει αυτού η συνδρομητική πλατφόρμα οργάνωσε το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων, ξεκινώντας και ένα εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων αναμετρήσεων.

Μετά την αναβολή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος η Forthnet την Κυριακή 8 Μαΐου, απέστειλε επιστολή προς τη Super League ζητώντας να τηρηθεί απαρέγκλιτα το πρόγραμμα. Πηγές από την Κάντζα αναφέρουν ότι η NOVA είναι υποχρεωμένη να προστατέψει την πολλών εκατομμυρίων επένδυσή της καθώς και τους συνδρομητές της, σημειώνοντας ότι ως εκ τούτου ο σχεδιασμός του αθλητικού γεγονότος, της Super League, δεν μπορεί να αλλάζει κάθε μέρα.

Οι ίδιοι πηγές μάλιστα από τη NOVA τονίζουν ότι αναμένουν τη Super League να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να τηρηθούν όλα τα συμφωνηθέντα, αλλιώς  κινηθεί νομικά επιβάλλοντας τις προβλεπόμενες από την σύμβαση με τη Super League, ποινικές ρήτρες. Σίγουρα λοιπόν θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση της Super League καθώς η NOVA τους έχει καταστήσει σαφές ότι η αναβολή των αγώνων των play offs θα τους κοστίσει…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε