Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πολέμης: Οτιδήποτε προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στην εκδήλωση για την συμπλήρωση 40 χρόνων από το… έπος του Γουέμπλεϊ, παραβρέθηκε ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που μίλησε για την τότε πορεία, το πανό των φιλάθλων του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στα τωρινά δεδομένα της ΠΑΕ. Θυμήθηκαν… το 1971!
Τζούντ Σισέ: Ο Τζιμπρίλ είναι διαθέσιμος με 5,5 εκατ. ευρώ

“Υπάρχουν προτάσεις για τον Γκοβού”

Το μέλος της διοικούσας επιτροπής και μέτοχος της ΠΑΕ, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση των παλαιμάχων για την επέτειο των 40 χρόνων από την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τελικό πρωταθλητριών Ευρώπης στις 2 Ιουνίου το 1971.

 
Συγκεκριμένα, σε ένα… πηγαδάκι που στήθηκε, όταν ένας φίλος της ομάδας του είπε: “Πτωχεύσαμε”, ο Αδαμάντιος Πολέμης απάντησε: “Ποτέ δεν πτωχεύσαμε. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πτωχεύσει ποτέ”.
 
Ενθυμούμενος τα… παλιά, τόνισε: “Ο φίλος μου ο Αντώνης Αντωνιάδης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σήμερα. Θυμόμαστε τα παλιά και τον Παναθηναϊκό όπως ήταν τότε. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που είδα το πανό “Οι φίλαθλοι του «Ολυμπιακού είναι μαζί σας”. Φυσικά αυτό που θέλω να ευχηθώ να συμβεί κάτι ανάλογο και στο μέλλον. Μακάρι να συνεννοηθούμε κι εμείς με τον κ. Μαρινάκη, ώστε γρήγορα να έχουμε μια τέτοια ατμόσφαιρα»”.
 
Αναφερόμενος στα τωρινά θέματα της “πράσινης” ΠΑΕ, επεσήμανε: “Δεν μπορώ να επέμβω στη βούληση του καθενός. Με έχετε ακούσει να τα λέω δημόσια, αλλά διαφορετικά ήταν τα δεδομένα τότε και άλλα τώρα. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας και να μην ασχολούμαστε άλλο με τα οικονομικά. Να λύσουμε το θέμα να κατεβάσουμε το μπάτζετ και να κάνουμε οτιδήποτε προκειμένου να ενισχύσουμε την ομάδα γιατί από την ώρα που άρχισα να ασχολούμαι, όλο με τα οικονομικά ασχολούμαστε. Θέλω να ασχοληθώ και με το ποδόσφαιρο”.
 
Τέλος, σχετικά με το θέμα του Ζήση Βρύζα, είπε: «Όταν θα βγει η επίσημη ανακοίνωση θα το μάθετε. Απλώς εγώ έχω εκφράσει την προτίμησή μου ο τεχνικός διευθυντής να είναι Έλληνας, από εκεί και πέρα δεν είναι δικής μου αρμοδιότητας ποιος είναι ο καταλληλότερος».
 
Συγκίνηση στην επέτειο των 40 ετών από το Γουέμπλεϊ
 
Στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού το παρών έδωσαν όλοι οι συμμετέχοντες της ομάδας την εποχή εκείνη αλλά και εκπρόσωποι από την αντίπαλη ομάδα, τον μεγάλο Άγιαξ.
 
Συγκεκριμένα, παραβρέθηκαν οι Δομάζος, Αντωνιάδης, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Καψής, Σούρπης, Τομαράς, Γραμμός, Φυλακούρης, Βλάχος, Ελευθεράκης, Κωνσταντίνου, Καλλιγέρης, Δεληγιάννης, Αθανασόπουλος, Γονιός, Σπανόπουλος, Χατζηανδρέου και Παπαδημητρίου.
 
Από την πλευρά των Ολλανδών, το “παρών” στην χώρα μας έδωσαν ως εκπρόσωποι της γενιάς του Κρόιφ οι Μπάρι, Μιούρεν και Χουρσόφ.
 
Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο “ψηλός” όπως αποκαλούσαν τον Αντώνη Αντωνιάδη ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των εκλιπόντων. Του Φέρεντς Πούσκας, του Γαβρίλου Γαζή, του Λάκη Πετρόπουλου, του Μήτσου Δημητρίου και του στελέχους της διοίκησης Δημήτρη Αγναντιάδη.
 
Μάλιστα στο σημείο αυτό, ο Αριστείδης Καμάρας δεν άντεξε τη συγκίνηση και αισθάνθηκε μία… ελαφριά αδιαθεσία. Ο παλιός άσος του “τριφυλλιού” έδωσε τη φανέλα του από το Γουέμπλεϊ στον συνάδελφο του Μιούρεν, για να τοποθετηθεί στο μουσείο του Άγιαξ, ενώ τότε συνάδελφος, Γιώργος Δόγας παρουσίασε δύο φανέλες από τον τελικό που έχει στην κατοχή του.
 
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας και οι παλαίμαχοι Πανάκης και Τζουνάκος, ενώ την διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο μέτοχος της Αδαμάντιος Πολέμης που συνοδεύονταν και από τον γιο του Λεωνίδα. Παρών και ο πρώην πρόεδρος του βόλεϊ Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε