Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

«Πόλεμος» Ερυθρού Αστέρα – Εργκίν Αταμάν: Απάντησαν με αιχμές οι Σέρβοι

«Πόλεμος» Ερυθρού Αστέρα – Εργκίν Αταμάν: Απάντησαν με αιχμές οι Σέρβοι
ΦΩΤΟ intime

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και τον Ερυθρό Αστέρα, μετά την αναμέτρηση των Σέρβων με την Αναντολού Εφές στη Euroleague.

Ο Αταμάν κατηγόρησε τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα για τα υβριστικά συνθήματα στο γήπεδο και η διοίκηση της σερβικής ομάδας πήρε επίσημα θέση για το θέμα, αφήνοντας αιχμές για τον Τούρκο τεχνικό.

Η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα

Ο Ερυθρός Αστέρας αναγκάζεται να αντιδράσει μετά τις άστοχες δηλώσεις του προπονητή της Αναντολού Εφές μετά τον αγώνα στο Βελιγράδι στον οποίο η ομάδα μας κέρδισε επάξια.

Ο σύλλογος δεν έχει υποστηρίξει ποτέ, ούτε πρόκειται να υποστηρίξει ύβρεις και λεκτικές επιθέσεις σε κανέναν σε αγώνες στην οργάνωση του Ερυθρού Αστέρα.

Ωστόσο, ο προπονητής της Αναντολού Εφές προκάλεσε την αντίδραση κοινού και φιλάθλων με τη συμπεριφορά του. Το αν αυτή η συμπεριφορά ήταν κατάλληλη φάνηκε από τον μετέπειτα αποκλεισμό του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς και από κάποια παιχνίδια σε άλλες χώρες εντός της ίδιας διοργάνωσης με τον ίδιο επίλογο.

Τελικά, ο πρώην προπονητής της Γαλατασαράι «ξέχασε» τι έγινε το 2014, ξέχασε τον Μάρκο Ίβκοβιτς, και πως αποκαλούσε τους φιλάθλους και τους οπαδούς του συλλόγου μας. Αν ξέχασε εκείνος, εμείς δεν μπορούμε. Όλα τα άλλα βαραίνουν εκείνον.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Το παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας για τα πλέι οφ… Παρά τους παίκτες που μας λείπουν, σίγουρα θα κερδίσουμε με την ατμόσφαιρα και το κίνητρο που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Χθες το βράδυ συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά το μεγαλείο των φιλάθλων μας, που αντανακλούν πάντα το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι που ομορφαίνει τον αθλητισμό και τον αθλητισμό.

Οι βρισιές από όλους τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα κατά τη διάρκεια του αγώνα χθες το βράδυ στο Βελιγράδι ήταν ντροπιαστικές για το άθλημα και τη διοργάνωση της Euroleague».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις