Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

«Πόλεμος» στην Τουρκία ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολου Εφές: «Δεν ξέρω γιατί μας μισούν τόσο»

«Πόλεμος» στην Τουρκία ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Αναντολου Εφές: «Δεν ξέρω γιατί μας μισούν τόσο»
ΦΩΤΟ Intime

Σε “πόλεμο” βρίσκονται Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές μετά την ψηφοφορία και την απόφαση να μηδενιστούν οι ρωσικές ομάδες στην κατάταξη της Euroleague.

Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν ο καθοριστικός ψήφος για να “περάσει” η σχετική πρόταση, η οποία και “έβλαψε” περισσότερο από όλους τη συμπολίτισσά της, αφού είχε τα περισσότερα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Χίμκι.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, σχολίασε μάλιστα το γεγονός στα τουρκικά ΜΜΕ, εκφράζοντας με έντονο τρόπο τη δυσφορία του για την Εφές.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε τα εξής: «Κάλεσα τον πρόεδρο της Αναντολού Εφές, Τουντσάι Οζιλχάν και του ζήτησα να ψηφίσει κατά στην πρόταση για την ακύρωση των αγώνων με τις ρωσικές ομάδες. Παρ’ όλα αυτά, δεν το έκανε. Δεν καταλαβαίνω γιατί μας μισούν τόσο. Έκαναν λάθος.

Υπάρχουν 13 μέτοχοι στην Euroleague και οι δύο είναι από την Τουρκία. Η Εφές με εξέπληξε, αλλά αυτή δεν είναι η 1η φορά. Για την ακρίβεια, είναι η 3η φορά. Θα εκπλαγείτε και εσείς. Θα στείλω μια επιστολή στον Τουντσάι Οζιλχάν, την οποία θα δημοσιοποιήσω. Νόμιζα πως τον γνωρίζω καλά, αλλά προφανώς έκανα λάθος».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις