Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Πόλεμος” Τζέιμς – αστυνομίας! Το video από τη στιγμή του συμβάντος

“Πόλεμος” Τζέιμς – αστυνομίας! Το video από τη στιγμή του συμβάντος

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στην ιταλική αστυνομία και τον Μάικ Τζέιμς, με τον Αμερικανό γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο να διαψεύδει video που δόθηκε στη δημοσιότητα από τη στιγμή που καταγγέλλει ο ίδιος για ρατσιστικό έλεγχο.

“Χαμός” έχει γίνει στην Ιταλία μετά την καταγγελία του Μάικ Τζέιμς για την ιταλική αστυνομία, κάνοντας λόγο για έλεγχο υπό απειλή όπλου σε αυτόν και τους φίλους του στο Μιλάνο.

Οι καραμπινιέρι διέψευσαν το γεγονός των όπλων και μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και video από το συμβάν, που τους επιβεβαιώνει και τους δείχνει να τον ρωτάνε για την Ολίμπια Μιλάνο.

Ο ίδιος ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, απάντησε με νέο δικό του tweet, στο οποίο υποστηρίζει ότι το video είναι από 20 λεπτά μετά και αφού πρώτα κατάλαβαν ότι είναι παίκτης της ιταλικής ομάδας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός είχε αναφέρει εξ αρχής, ότι οι καραμπινιέρι είχαν τα όπλα στα χέρια τους, όταν “πήδηξαν” από το περιπολικό, ενώ στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δεν υπάρχει η αρχή του ελέγχου.

Το video με τον Μάικ Τζέιμς και τους καραμπινιέρι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις