Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πολωνία – Ουαλία 2-1: Ανατροπή με τον Κάρολ Σφιντέρσκι

Πολωνία – Ουαλία 2-1: Ανατροπή με τον Κάρολ Σφιντέρσκι
Reuters

Η Πολωνία του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ έβγαλε… αντίδραση, μετά το γκολ που δέχθηκε κι έφτασε στη νίκη επί της Ουαλίας (2-1), στο πρώτο της ματς στο νέο (3o) Nations League. Οι αλλαγές των γηπεδούχων σκόραραν, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι να σημειώνει το γκολ της νίκης.

Με το… δεξί μπήκε η Πολωνία στο νέο Nations League επικρατώντας εντός έδρας της Ουαλίας με 2-1, για την πρώτη αγωνιστική στον 4ο όμιλο της 1ης κατηγορίας.

Η Πολωνία έβγαλε μεγαλύτερη επιθετικότητα στο παιχνίδι της στο πρώτο ημίχρονο -κόντρα στην Ουαλία που αγωνίστηκε χωρίς τον Γκάρεθ Μπέιλ- κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Ζιελίνσκι (4′ κεφαλιά άουτ) και τον Λεβαντόφσκι (21′, τρομερή επέμβαση του Γουόρντ).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ουαλοί άρχισαν να ψάχνουν το γκολ στις αντεπιθέσεις και κόντρα στη ροή του αγώνα (52′) πήραν προβάδισμα, με τον Γουίλιαμς να κάνει το 0-1. Οι Πολωνοί αντέδρασαν, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Καμίνσκι στο 72′ (μπήκε στο ματς στο 60′) κι έφτασαν εντέλει στην ανατροπή στο 85′ με το γκολ του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ Κάρολ Σφιντέρσκι (πέρασε στο ματς στο 73′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις