Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πόνος! Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο της συντριβής [vid]

Πόνος! Οι επιζώντες της Σαπεκοένσε επέστρεψαν στο σημείο της συντριβής [vid]

Στο Μεντεγίν της Κολομβίας, εκεί που ξεκληρίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Σαπεκοένσε βρέθηκαν τέσσερις από τους έξι επιζώντες της αεροπορικής τραγωδίας.

Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 έχασαν τη ζωή τους 71 άνθρωποι και πλέον λόφος ονομάζεται Σαπεκοένσε… Οι ποδοσφαιριστές Τζάκσον Φόλμαν, Άλαν Ρούσελ, Έλιο Νέτο και ο δημοσιογράφος Ραφαέλ Ένζελ βρέθηκαν στην Κολομβία και πήγαν στο λόφο – νεκροταφείο.

Κρύο έκανε… Ο Φόλμαν υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του Ερυθρού Σταυρού της Κολομβίας έφτασε στο σημείο που συνετρίβη το αεροπλάνο. “Χρειαζόμουν να έρθω μέχρι εδώ για να δω τι συνέβη… Ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο που επιβίωσα, όμως ήταν ένα θαύμα από το Θεό!”, δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας της ομάδας. 

Ράφαελ Ένζελ, ονομάζεται ο επιζώντας δημοσιογράφος. Είπε πως ξαναγεννήθηκε στο λόφο: «Έχω δύο ημερομηνίες γέννησης: 25 Αυγούστου στη Βραζιλία και 28 Νοεμβρίου, εδώ στην Κολομβία, γιατί γεννηθήκαμε ξανά, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση».

Οι τέσσερις τους επισκέφθηκαν το νοσοκομείο «Σαν Βιθέντε», στο Μεντεγίν και ευχαρίστησαν τους γιατρούς που τους φρόντισαν. 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε