Αθλητικά

“Ποντικοί” έκλεψαν τους παίκτες της Ρουμανίας στο Καζακστάν!

Θύματα ληστείας καταγγέλουν ότι έπεσαν αρκετά μέλη της εθνικής Ρουμανίας στην Αστάνα, πριν τον χθεσινό αγώνα με το Καζακστάν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αντρέι Βότσιν, προσωπικού συμβούλου του προέδρου της ρουμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ραζβάν Μπουρλεάνου, άγνωστοι μπήκαν σε δωμάτια ποδοσφαιριστών στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν και απέσπασαν χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, εκλάπησαν χρήματα από τουλάχιστον 12 παίκτες, καθώς και το τάμπλετ του μασέρ της ομάδας.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Λιονέλ Μέσι: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Αργεντινού στην ανάρτηση για το αντίο του στην «αλμπισελέστε»
Ο Πορτογάλος σταρ με σχόλιο στην ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι έδειξε τον απεριόριστο σεβασμό του στον διαχρονικό του αντίπαλο εντός του αγωνιστικού χώρου
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι