Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πορεία για το γήπεδο της ΑΕΚ: “Δημαρχάκο θα μας βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

H ORIGINAL εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία επιτίθεται στον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλο, και καλεί τους φίλους της ΑΕΚ σε ειρηνική πορεία την Κυριακή.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα καταλήξει σε ειρηνική πορεία προς το Δημαρχείο. Όλα αυτά θα συμβούν πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την 24η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά:

“Την Κυριακή ΟΛΟΙ στο σπίτι μας… ΟΛΟΙ στην πόλη ΜΑΣ!

Από το 2003 όπου ο ΝΑΟΣ μας γκρεμίστηκε, κάναμε τα ΠΑΝΤΑ για να κρατήσουμε την φλόγα της ανέγερσης και της δημιουργίας του νέου γηπέδου, αναμμένη… Μας χαρακτήρισαν, μας επιτέθηκαν, μας πολέμησαν. ΟΛΟΙ τους. Πότε η πολιτεία με τη συνεχιζόμενη αδιαφορία και κοροϊδία της, πότε οι διάφοροι παράγοντες και φορείς με την ανικανότητα τους, πότε οι νεόπλουτοι ή μη με τα μεγαλεπήβολα σχεδία τους και πότε οι διάφοροι δημαρχάκοι με τους αυλικούς τους, με εχθρότητα κι αδιαλλαξία, κατάφεραν 14 ολόκληρα χρόνια μετά να μην υπάρχει ακόμα γήπεδο για την ΑΕΚΑΡΑ μας!

Τα τελευταία 4 χρόνια βλέπουμε πως γίνεται η πιο σοβαρή και ουσιαστική προσπάθεια για την κατασκευή του. Νόμοι του κράτους, εκτάσεις, σχέδια υπαρκτά και εφαρμόσιμα, δίκες κερδισμένες από ανωτέρα δικαστήρια, μας έχουν κάνει να νιώθουμε πως επιτέλους αρχίζει να “σηκώνεται”! Έστω και απελπιστικά αργά…

Τελευταίο εμπόδιο ο τωρινός δημαρχάκος. Αυτός ο νεόπλουτος δήθεν αριστερός σαλτιμπάγκος που έχει κάνει το “ναι μεν αλλά” επιστήμη, αυτός ο επικίνδυνος που βλέπει παντού φαντάσματα, αυτός που στις πλάτες τις δίκες μας νομίζει πως θα χτίσει την οποία καριέρα, αυτός που έχει βάλει ως στόχο ζωής του να μην αποκτήσει ΠΟΤΕ η ΑΕΚΑΡΑ μας το σπίτι της, έδωσε άλλη μια καλοστημένη παράσταση, με αερολογίες, γενικότητες και ψέματα, συντηρώντας το μένος του προς την ΑΕΚΑΡΑ, την ιστορία και τον κόσμο της.

Αυτός που δεν υπολογίζει το όνειρο ενός ολόκληρου κόσμου, αυτός που “υβρίζει” τους πρόγονους μας που με τα ιδία τους τα χέρια, τον ιδρώτα και το αίμα τους έχτισαν πετραδάκι – πετραδάκι το γήπεδο και έκαναν την πόλη ξακουστή παντού. Αυτός λοιπόν, δε θέλει να αποκτήσει γήπεδο η ΑΕΚ στον χώρο της! Όσο κι αν ψάξετε, πουθενά στον κόσμο δεν θα βρείτε κάτι ανάλογο. Πουθενά! Αυτός λοιπόν, συνεχίζει να σκορπά λάσπη παντού για εμάς. Με επικίνδυνα ψέματα για δήθεν προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς (!!)… ψέματα που οδηγούν σε ΑΚΡΩΣ επικίνδυνα μονοπάτια…

Αυτά όλα τελειώνουν εδώ! Με την ORIGINAL 21 δεν τα βάζει κανείς! Ψευτάκο, το παραμυθάκι σου δεν είχε ποτέ δράκο και το ψέμα έχει πάντα κοντά ποδάρια. Όλοι ξέρουν για μας. Για την αγάπη μας για την ΑΕΚΑΡΑ, για τους αγώνες μας αθλητικούς και κοινωνικούς, για τις ηθικές μας αξίες και για την ανιδιοτέλεια μας. Ρωτά παντού και μάθε!

Θα μας βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου. Ο εχθρός της ΑΕΚΑΡΑΣ μας είναι και δικός μας εχθρός. Το δημαρχείο θα γίνει δεύτερο σπίτι μας. Τα δημοτικά σου συμβούλια θα γίνονται μόνο με τους αγαπημένους σου προσκεκλημένους (ΜΑΤ, ΜΕΑ, ΟΠΚΕ, ΜΟΣΣΑΝΤ, κλπ)… Όταν έχουμε το δίκιο με το μέρος μας δεν μας σταματάει τίποτα και κανένας! Είσαι πολύ μικρός, ελάχιστος μπροστά στο μεγαλείο και την ιστορία της ΑΕΚ και του Λαού της!

Έτσι λοιπόν… Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16.00 και πριν τον αγώνα με το παοκ, η ORIGINAL 21 διοργανώνει πανενωσίτικο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο στα άγια χώματα μας και κατόπιν ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία προς το δημαρχείο της πόλης ΜΑΣ.

Καλούμε όλους όσους ονειρεύονται τη στιγμή που θα μπαίνουν μέσα στον ΝΑΟ μας, που θα φαντάζονται τις επόμενες γενιές να καμαρώνουν την ΑΕΚΑΡΑ να μεγαλουργεί στη δική της αετοφωλιά, αυτούς που ζουν κι αναπνέουν για το σπίτι Της… Καλεσμένοι θα είναι ΟΛΟΙ. Εντός κι εκτός ΑΕΚ. Παλαίμαχοι, σωματεία και φορείς, μικροί και μεγάλοι, οργανωμένοι και μη…

ORIGINAL 21

Υ.Γ. Όταν λέμε ειρηνικό το εννοούμε 100%. Δε θα δώσουμε αφορμή σε ΚΑΝΕΝΑΝ να κερδίσει κάτι από τον δικό μας αγώνα. Και ξέρετε ΟΛΟΙ σας πως γνωρίζουμε πως θα το καταφέρουμε αυτό…

Υ.Γ. Γνωρίζουμε πως θα τρέξουν οι διάφοροι καλοθελητές και ο δημαρχάκος να “επωφεληθούν” από αυτά. Τους λέμε ξανά και το τονίζουμε πως οι οποίες ενέργειες και δράσεις μας για το μεγαλύτερο μας όνειρο θα συνεχίσουν να είναι ΠΑΝΤΑ σε ειρηνικά πλαίσια και με άκρως νόμιμο τρόπο!

Αυτά για να μην ξερογλείφεστε…”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε